ÇOSB'de kemençe ve tanbur dinletisi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde yeni bir konsere daha ev sahipliği yaptı. Usta sanatçıların büyük alkış aldığı konsere

Çerkezköy 10.04.2019 12:59:00 0
ÇOSB

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda önceki akşam saat 19.30’da başlayan konseri Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Saim Buyruk, Ahmet Temiroğlu ve İlyas Kum ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra yüzlerce sanatsever izledi.

 

 

BİRBİRİNDEN GÜZEL ESERLERİ SAHNELEDİLER

 

Usta sanatçılar; Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürü Tanbur Virtüözü Murat Salim Tokaç ve TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Kemençe Virtüözü Derya Türkan, Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Devlet Türk Müziği Araştırma ve Uygulama Topluluğu Ses Sanatçısı Murat Irkılata’nın solistliğinde birbirinden güzel eserleri sahnelediler.

 

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

 

Üstün doğaçlama yetenekleri ile ün kazanmış iki virtüöz, konserde izleyenleri adeta mest ederken, klasik Türk Müziği enstrümanlarıyla, Klasik Türk Müziği’nden birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği konserin sonunda sanatçılar dakikalarca ayakta alkışlandı. Konserin sonunda protokol tarafından sanatçılara günün anısına çiçek takdim edildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10