"Kapaklı için gerekli olan  yatırımları kazandıracağız"

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ile Tekirdağ Büyükşehir Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Başkan Çetin, Kapaklı Belediyesi ol

Tekirdağ 10.04.2019 16:07:00 0

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ilk olarak Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’a ziyarette bulundu. Tekirdağ Valilik Makamında düzenlenen ziyarette Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel ve çalışma ekibinden İbrahim Halil Yerlioğlu da hazır bulundu.

 

İLÇEMİZİN KALKINMASI VE GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

 

Kapaklı Belediyesi olarak tüm kamu kurumları ve devlet ile birlikte hareket edip, Kapaklı  için gerekli olan  yatırımları en kısa sürede ilçeye kazandıracaklarını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Projelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda mutlak suretle istişare içerisinde olarak ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için çalışacağız. Bizlere göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı  Sayın Valimize teşekkür ediyorum.” dedi.

 

ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kapaklı Belediye Başkanlığı görevini yürütecek olan Mustafa Çetin ve ekibine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

ALBAYRAK’I DA ZİYARET ETTİ

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin valilik ziyaretinin ardından Tekirdağ Büyükşehir Başkanı Kadir Albayrak’ı ziyaret etti

 

SEÇİMLER HAYIRLI OLSUN

 

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimlerinin Ülkemize, Tekirdağ’a ve Kapaklı’ya hayırlı olmasını dileyen Başkan Çetin, Kapaklı’nın, ihtiyacı olan hizmetleri alması için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi desteklerinin de gerekli olduğunu  belirterek, “Kapaklı’mıza ve Tekirdağ’ımıza hizmet konusunda sizlerle sürekli iletişim halinde olacak, hizmet kalitemizi yükseltmek adına özverili çalışmalarda bulunacağız.” dedi.

 

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Biz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimize eşit mesafede olmaya devam edeceğiz. İlçelerimizin ihtiyaçlarına karşılık verebilmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil’i de ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, çalışmalar ve Kapaklı’ya yapılacak yatırımlar hakkında bilgi aldı.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10