Başkan Çetin'den şehit ailesine ziyaret

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla 2016 yılında şehit olan Komiser Yardımcısı Erdem Uçar'ın ailesini ziyaret etti.

Kapaklı 10.04.2019 16:24:00 0
Başkan Çetin

İstanbul Sarıyer’de bulunan Adile Mermerci Polis Meslek Yüksekokulunda eğitim atışı yapıldığı esnada arkadaşının kaza kurşunu ile şehit olan evli ve 2 çocuk babası Komiser Yardımcısı Erdem Uçar’ın ailesini ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Komiser Yardımcısı Erdem Uçar kardeşimiz, ülkemizin huzur ve refahı için görev yaparken talihsiz bir şekilde şehit oldu. Siz değerli ailemize sabır ve esenlikler diliyorum. Milletimizin bir kez daha başı sağ olsun.” dedi.

 

“VATAN SAĞOLSUN”

 

Bu önemli günde unutulmadıkları için Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e teşekkürlerini ileten Uçar Ailesi, “Bu nazik ziyaretiniz bizleri onurlandırmıştır. Şehidimizi ve bizleri unutmadığınız için çok teşekkür ediyoruz. Sizin de söylediğiniz gibi evladımız eğitim esnasında kaza kurşununa kurban giderek şehit oldu. Geride gözü yaşlı eşini, iki evladını ve bizleri bıraktı. Vatan sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10