Protokol imzalandı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile İŞKUR Tekirdağ İl Müdürlüğü arasında girişimcilik eğitim programlarıyla ilgili protokol imzalandı. İŞKUR Tekirdağ İl Müdürü Yaşar Esen, TekirdaÄ?

Tekirdağ 11.04.2019 18:23:00 0
Protokol imzalandı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay ile İŞKUR Tekirdağ İl Müdürü Yaşar Esen ve Tekirdağ TSO Genel Sekreteri İrfan Ekici tarafından girişimcilik eğitim programlarıyla ilgili protokol imzalandı.

 

10 EĞİTİM DÜZENLENECEK

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, “2019 yılında görev sınırlarımız arasında bulunan Süleymanpaşa, Muratlı ve Şarköy ilçelerimizdeki girişimcilerimize yönelik İŞKUR İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenleme kararı aldığımız girişimcilik eğitim programlarının açılması için gerekli çalışmalar tamamlanmış olup, kurslarımız Nisan Ayı sonundan itibaren başlayarak sene sonuna kadar belirlenen tarihlerde düzenlenecektir. 2019 yılı içerisinde toplamda 10 adet girişimcilik eğitimi düzenlenecek olup bunlardan 1 tanesi Şarköy, bir tanesi Muratlı ve 8 tanesi de Süleymanpaşa’da gerçekleşecektir. Tekirdağ TSO olarak girişimcilik eğitim programlarını önemsiyoruz çünkü ülkelerin gelişmişliğinin en önemli göstergelerinden biri olan genç ve kadın girişimci sayılarının ülkemizde de artarak devam etmesi için her yıl düzenli girişimcilik kurslarını düzenliyoruz. Gerçekleşecek kurslar sonrasında inanıyorum ki birçok girişimcimiz iş hayatına atılarak ülke ekonomimize katkı sağlayacaktır” dedi.

 

250 KİŞİ EĞİTİM ALACAK

 

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile imzaladıkları protokol ile düzenlenecek kurslara 25’şer kişilik gruplar halinde toplamda 250 kişinin eğitim alacağını ifade eden İŞKUR Tekirdağ İl Müdürü Yaşar Esen, “Girişimcilik eğitim programlarını düzenlemek için kurumumuzla işbirliği yapan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odamıza teşekkür ediyor, eğitimlerimizin ilimize ve genç girişimcilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10