Süper Ligde 25.hafta oynanacak

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 25.hafta Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalarla tamamlanacak. Çorlu Kültürspor rakibi Çorluspor'un ligden çekilmesi sebebiyle şampiyonluğunu iki hafta kalan ilan etti. En

12.04.2019 13:40:00 0
Süper Ligde 25.hafta oynanacak

Tekirdağ Süper Amatör Ligde şampiyon belli olurken, alt sıralarda ise heyecan tüm hızıyla devam ediyor.

ÇORLU KÜLTÜRSPOR ŞAMPİYON

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Çorlu Kültürspor, rakibi Çorluspor’un ligden çekilmesi sebebi ile şampiyonluğunu iki hafta kala ilan etti. En yakın rakibi Kapaklıspor ile arasında 4 puan fark bulunan Çorlu Kültürspor’un rakibi Çorluspor’un küme düşmesi kesinleşmesi ve maçlara çıkmaması sebebi ile bu hafta maç yapmadan 3 puanı hanesine yazdıracak. Son haftalara girmeden Şampiyonluğunu ilan eden Çorlu Kültürspor, Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmek için play off müsabakasına çıkacağı rakibini beklemeye başladı.

KAPAKLISPOR EVİNDE

Lider Çorlu Kültürspor’un dört puan gerisinde yer alan Kapaklıspor ise hafta sonunda evinde Sağlamtaşspor’u konuk edecek. Kapaklıspor’un ligde 54 puanı bulunurken, Sağlamtaşspor’un ise 35 puanı bulunuyor. Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.30’da başlayacak. Lider Çorlu Kültürspor’un arkasında üçüncü sırada bulunan Marmaraereğlisi Belediyespor ise haftayı Çerkezköy Doğanspor’un ligden çekilmesinden dolayı 3-0’lık hükmen galibiyet ile kapatacak.

BÜYÜKYONCALISPOR ÖLÜM KALIM MAÇINA ÇIKIYOR

51 puanla dördüncü sırada bulunan 100.Yılspor ise evinde bu hafta ölüm kalım maçına çıkacak Büyükyoncalıspor’u konuk edecek. 13 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.30’da başlayacak. Büyükyoncalıspor rakibine mağlup yada berabere kalması halinde ligin tamamlanmasına bir hafta kala ligden düşen üçüncü ekip olacak.

DİĞER KARŞILAŞMALAR

Ligde rahat pozisyonda bulunan 30 puanlı Muratlı Belediyespor evinde 34 puanı bulunan Ergenegücü Ulaşspor’u konuk edecek. Zirveden son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla inen Saray Belediyespor ise 25 puanı bulunan ve 1461 Karadenizspor’u konuk edecek. Saray Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada saat 14.30’da başlayacak. 34 puanı bulunan Kapaklı Sitespor ise deplasmanda 25 puanı bulunan Malkara 14 Kasımspor’a konuk olacak. Malkara 14 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise aynı saatte başlayacak.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10