Başkan Yüksel'den Kayı Mahallesi'ne ziyaret

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Kayı Mahallesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yüksel'e AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mülahim Kuru, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Ba

Tekirdağ 14.04.2019 17:14:00 0
Başkan Yüksel

“NE GEREKİYORSA HEP BİRLİKTE YAPACAĞIZ”

 

Ziyarette vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Yüksel, “Çok şükür bugün belediye başkanınız ve muhtarınız olarak karşınızda olmayı Allah bize nasip etti. İnşallah bize güvenen siz kıymetli vatandaşlarımıza, hemşerilerimize, kardeşlerimize karşı Allah bizi mahcup eylemesin diye dua edelim. Hasan ağabey ile uzun yıllardır beraber çalışıyorduk. Kendisinin hem ilçemiz hem de Kayı Mahallemiz adına çok iyi işler yapacağına inanıyorum. Mahallenin kalkınması ile ilgili de ilçenin kalkınması ile ilgili de ne gerekiyorsa hep birlikte yapacağız. Bundan hiç kuşkunuz olmasın. Biz çalışmaya ve sizin gönlünüze girmeye talip olduk. Hakkımızda hayırlı olan ne ise o olsun. Hepinize Hayırlı Cumalar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kayı Mahallesi Muhtarı Hasan Köseler de ; “Sevgili başkanıma Tekirdağ’ı emanet ettik. İnşallah şehrimiz Cüneyt Yüksel ile yükselecek. Biz de gücü ve enerjiyi harekete geçirme görevimizi Cüneyt başkanımız ile birlikte başarıyla yerine getireceğimizden eminiz. Hepinize teşekkür ederim” dedi.

 

Haber: Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10