Kız öğrenciler yararına düzenlenen kermes ilgi gördü

Atatürk Caddesi üzerinde 10 gün önce açılan ve Çerkezköy Valide Sultan Kız Öğrenci Yurdu yararına düzenlenen kermes sona erdi. Dernek Başkanı Şükrü Çablı katkı sağlayanlara teşekkü

Çerkezköy 14.04.2019 17:28:00 0
Kız öğrenciler yararına düzenlenen kermes ilgi gördü

KERMESİMİZE GÖSTERİLEN İLGİDEN MEMNUN OLDUK

 

Valide Sultan Kız Öğrenci Yurdu Derneği Başkanı Şükrü Çablı “Yurdumuzda kalan öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için 10 gün süreli olarak açtığımız geleneksel kermesimize halkımızın gösterdiği ilgi bizleri memnun etti. Bu yıl kermesimizin 3.’nü gerçekleştirmiş olmaktan da mutluyuz. İnşallah seneye sadece kermes değil kültür festivali yapacağız “ dedi.

 

KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çablı şöyle devam etti, “ Çerkezköy’ümüzün çok kıymetli hanım kardeşlerimizin de bu yılda kermesimize gösterdikleri gayretli çalışmalardan memnun olduk ve yardımları için Allah onlardan razı olsun. Kermesimize hayırsever hanım kardeşlerimizin yanı sıra hayırsever esnaflarımız da katkı sağladılar onlarda çok teşekkür ediyoruz ve Allah onlardan da razı olsun. Önümüzdeki yıllarda da gerçekleştireceğimiz kermesimize tüm Çerkezköylüleri de katkı yapmaya davet ediyoruz” dedi.

 

EV YAPIMI YİYECEKLER İLGİ GÖRDÜ

 

Dernek Başkanı Şükrü Çablı, Kermeste ızgara köfte, et döner, ev yapımı baklava,ev yapımı yemekler, ayran, tek pantolon,takım elbise, tişört, çorap, çeşitli numaralarda bay ve bayan ayakkabıları,çeyiz eşyaları,masa örtüleri,havlu, terlik, bayan elbiseleri, erkek gömlekleri, kitap çeşitleri gibi çok sayıda ürün satışı yapıldığını  ve ev yapımı baklava ve yemeklerinde büyük ilgi gördüğünü belirtti.

 

Haber/Seyit SÜREN   

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10