Arslan ve Gül ailesinin mutlu günü

PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan'ın oğlu Murat Kaan Arslan hayatını Suriye ve Şöhrettin Gül çiftinin kızı Raziye Gül ile birleştirdi.

Çerkezköy 16.04.2019 17:16:00 0
Arslan ve Gül ailesinin mutlu günü

Lemar Düğün Salonunda önceki akşam gerçekleştiren düğün törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve eşi Güliz Akay, belediye meclis üyeleri, kurum müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, siyasiler, iş adamları, esnaflar,  Arslan ve Gül ailesinin yakınları katıldı. Katılımın yoğun olduğu düğün töreninde Ali-Nurhayat Arslan çifti ile Suriye-Şöhrettin Gül çifti davetlileri kapıda karşıladı.

 

TEK TEK İLGİLENDİLER

 

Düğün töreni, genç çiftin alkışlar eşliğinde salona girmesi ve ilk danslarını yapmaları ile başladı. Genç çift için özel olarak hazırlatılan düğün pastasının kesilmesinin ardından düğünde davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar davul zurna eşliğinde halaylar çekip, canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Ali-Nurhayat Arslan çifti ile Suriye-Şöhrettin Gül çifti birlikte tek tek masaları dolaşarak davetliler ile yakından ilgilendiler. Arslan ve Gül ailesi çocuklarının mürüvvetini görmekten son derece mutlu olduklarını ve düğüne katılan herkese bu mutlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür ettiklerini kaydettiler.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10