Başkan Sözdinler'den başkanlara hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, 31 Mart Mahalli İdari Genel Seçimlerde seçimi kazanarak mazbatasını alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak

Çerkezköy 19.04.2019 16:39:00 0
Başkan Sözdinler

İlk olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı ziyaret eden Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Albayrak’a yeni görevinde başarılar diledi. Başkanlık makamında yapılan ziyarette Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ile Çerkekzöy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de yer aldı.

 

“BAŞARILI ÇALIŞMALAR ORTAYA KOYACAĞIZ”

 

Başkan Albayrak da, kendilerine ziyaretlerinden duyduğu memnuiyeti dile getirerek,  hem Çerkezköy hem de tüm Tekirdağ için, daha önce olduğu gibi 2019-2024 döneminde de başarılı çalışmalar ortaya koyacaklarını ifade etti.

 

 

 

İKİNCİ DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

 

Başkan Sözdinler’in ikinci durağı Çerkezköy oldu.  Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a da ziyarette bulunan Sözdinler, Başkan Akay’a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay, Çerkezköy’ün sorunlarını çözmek için elinden geleni yapacağını ifade etti. 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e de hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, kendilerini makamında kabul ettiği için Başkan Çetin’e teşekkür ederek, “Yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bölgemizi kalkındırmak adına başarılı adımlar atacağımız güzel günler diliyorum” dedi.

 

“EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET EDECEĞİZ”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimlerinde halkımız teveccühünü bizden yana kullandı ve şahsımı bu makama layık gördü. Bizler de vatandaşlarımızdan aldığımız bu güçle Kapaklı’mıza ve bölgemize en iyi şekilde hizmet etme gayreti içerisinde olacağız” dedi.

 

“KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMALIYIZ”

 

Hizmet ve yatırımlar gerçekleşirken kurum ve kuruluşlar arasındaki koordinasyonun çok önemli olduğunu dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Bizler Kapaklı Belediyesi olarak kendi gerçekleştireceğimiz hizmet ve yatırımların yanı sıra Devlet ve Büyükşehir yatırımlarını da Kapaklı’mıza getirmek zorundayız. Görevimiz bunlarla da sınırlı değil. Diğer kurum ve kuruluşlarımızla da istişare içerisinde olup koordineli bir şekilde hareket edersek Kapaklı’mızı çok daha güzel ve yaşanabilir bir konuma ulaştırabiliriz.” dedi.

 

HAZIRLIK VE ÇALIŞMALARA BAŞLANACAK

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün Kapaklı’ya yapmayı planladığı Devlet Hastanesiyle ilgili de bilgi alışverişinin gerçekleştiği ziyarette, en kısa sürede girişimlerde bulunularak gerekli hazırlık ve çalışmaların başlanacağına dikkat çekildi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10