Technocast'tan örnek davranış

 Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi 6. Cadde No:12'de faaliyet gösteren Technocast Otomotiv Sanayi ve Tic. A.Ş. tarafından 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla işyeri çalışanlarının Ã?

Çerkezköy 19.04.2019 16:45:00 0
Technocast

Bu yıl farkındalık yaratarak çalışanların çocuklarını mutlu etmek ve hayvan sevgisini aşılamak için düzenlenen etkinliğe Çerkezköy Barbaros Caddesi’nde faaliyet gösteren Amazon Pet Shop da destek sağladı.  Fabrikada dün saat 14:30’da düzenlenen etkinlikte Technocast Otomotiv ve Sanayi A.Ş.Kare Metal   İnsan Kaynakları Direktörü Elif Demir, İdari İşler Müdürü Berna Dormen, Amazon Pet Shop Sahipleri Ali Danyeli ve Eşi Elif Danyeli ve işyeri çalışanları hazır bulundu.

 

AMACIMIZ ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİNİ AŞILAYARAK YÜZLERİNİ GÜLDÜRMEK

 

Technocast Otomotiv Sanayi ve Tic. A.ş. Kare Metal İnsan Kaynakları Direktörü Elif Demir, “Technocast Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kare Metal olarak her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda işyerimizde çalışan tüm personelin çocuklarına yönelik fabrikamızda çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu yıl bu etkinliğimize farkındalık yaratalım istedik. Çocuklarımızın daha mutlu olması için onlara hayvan sevgisini aşılamak ve yüzlerini daha da güldürmek için kentimizde faaliyet gösteren Amazon Pet Shop desteği ile için de birer Japon balığı ve bir aylık yemi ile birlikte toplam 300 çalışanımızın çocuğuna 300 adet fanus hediye ettik” dedi.  

 

HAYVAN SEVGİSİ, SEVGİ DUYDULARINI GELİŞTİRİR

 

Demir, “ Aynı zamanda ülkemizde sanayi kuruluşları arasında bu tür etkinliğin ilkini de gerçekleştirmekten mutluyuz. Hayvan sevgisi, insandaki yardımlaşma, iyilikseverlik ve sevgi gibi duyguları geliştirir. İnsanların gelişiminde, hayvanların ve doğanın, özellikle de evcil hayvanların sanıldığından fazla olumlu etkileri vardır. Hayvanlar duyu ve hareket yetenekleri olan canlılardır. Bu nedenle geleceğimiz olan çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak ve onların yüzünü güldürmek için böyle bir etkinlik yaptık. Bizler de Technocast Otomotiv Sanayi ve Tic. A.ş. Kare Metal olarak bu konuda üzerimize düşeni en iyi şekilde yaptığımıza inanıyoruz” dedi.

 

BİZLERİ TERCİH ETTİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

Amazon Pet Shop sahipleri Ali Danyeli ve Elif Danyeli de, “Yıllardır sektörümüzde süs balığı yetiştiriciliği ve satışı yapmaktayız. Technocast Otomotiv ve Sanayi A.Ş. ve Kare Metal İşyeri  yöneticilerinden İKA Direktörü Elif Demir ve İdari İşler Müdürü Berna Dormen Hanımefendi işyeri çalışanlarının çocuklarına yönelik her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gerçekleştirdikleri etkinliğe bu yıl farkındalık yaratmak için fanuslu balık hediye etmek istediklerini belirttiler.  Biz de kendilerine bu konuda yardımcı olduk. Gerçekten çocuklara hayvan sevgisini,  doğa sevgisini  ve paylaşımı aşılamak için çok iyi düşünmüşler” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10