23 Nisan kutlama programı belirlendi

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı gün olan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Çer

Çerkezköy 20.04.2019 14:04:00 0
23 Nisan kutlama programı belirlendi

23 Nisan 1920 tarihinde TBMM’nin açılması ile birlikte, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarında armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye’de olduğu gibi Çerkezköy’de de etkinliklerle kutlanacak.

 

 

 

 

PROGRAM ÇELENK SUNUMU İLE BAŞLAYACAK

 

Kaymakamlık, 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kamu Kuruluşları, Siyasi Partiler, faal olan kamu yararına çalışan dernek ve meslek kuruluşlarından oluşan İlçe Anma ve Kutlama Komitesi tarafından belirlenen program kapsamında kutlamalar 23 Nisan Salı günü saat 10.00’da Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş tarafından Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayacak ve saygı duruşu, akabinde de İstiklal Marşı’nın okunması ile devam edecek.

 

 ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLECEK

 

Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenin ardından kutlama programı İstasyon Mahallesi 29 Ekim Spor Kompleksi Çim Sahada devam edecek. 10.15’te Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Mehter Takımının gösterisinin ardından saat 10.30’da başlayacak programda Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş günün anlam ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştirecek. ‘23 Nisan ve Çocuk’ konulu resim şiir yarışmalarında ve geleneksel çocuk oyunları, scrabble oyununda dereceye giren öğrencilere ödül verilmesiyle devam edecek. Daha sonra öğrenci gösterilerinin ardından halk oyunlarının gösterisi ile kutlama programı sona erecek. 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10