Başkan Yardımcısı Uzunlar, incelemelerde bulundu

Barbaros Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar, vatandaşlarla bir araya geldi.

Süleymanpaşa 20.04.2019 14:15:00 0
Başkan Yardımcısı Uzunlar, incelemelerde bulundu

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar, Barbaros Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Başkan Yardımcısı Uzunlar’a Barbaros Mahallesi Muhtarı Mehmet Yıldız eşlik ettik.

 

TALİMAT VERDİ

 

İncelemeler sırasında vatandaşlarla da bir araya gelen Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar, vatandaşların taleplerini dinleyerek, talepleri tek tek not alıp vatandaşın isteklerinin acilen yerine getirilmesi için ekiplere talimat verdi.

 

“SORUNU ORTADAN KALDIRMAK İÇİN GÖREVE GELDİK”

 

İncelemelerin ardından açıklamada bulunan Uzunlar; “Tek tek tüm mahallelerimizde tüm sokaklarımızda nerede ne sorun var ise tespit edip o sorunu ortadan kaldırmak için göreve geldik. Biz Süleymanpaşa’ya gönül belediyeciliğini getirmek için seçildik. Başkanımız Cüneyt Yüksel önderliğinde çok kısa bir sürede halkımız değişimi yaşayarak görecek. Süleymanpaşa Cüneyt Yüksel ve ile yükselecek.” açıklaması ile değişim ve gelişim hareketinin başladığını vurguladı.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10