Afacanların 'Yıl sonu' gösterisi büyüledi

Çerkezköy'de eğitim öğretim veren Özel Afacan Çocuk Yuvası öğrencileri önceki gün düzenlenen 2018-2019 yıl sonu etkinliğinde  velilerinin karşısına çıktı.

Çerkezköy 21.04.2019 15:25:00 0
Afacanların

Cumartesi günü 10.00-16.00 saatlerinde iki seansta gerçekleştirilen yıl sonu etkinlikleri saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından başladı. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştiren Okul Müdürü Güniz Güven “  Atatürk diyor ki “ Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu,yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir’ demiştir. Temelli sağlam inşa etmeliyiz. Sağlam iyi bir temel çabalarına saygı duyduğumuzu takdir ettiğimiz, desteklediğimizi, onun bizim çocuğumuz olduğundan dolayı gurur duyduğumuzu, onu anladığımızı, hissettirmekten geçer. Çocuğumuz küçükken onun küçük başarılarını destekleyelim ki büyüdüğünde de büyük başarılarıyla gururlanalım. Sözlerime çocuklarımızın çabalarını kutlayarak ve sizleri de buraya gelip onlara destek olduğunuz için teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

BÜYÜK BEĞENİ İLE İZLENDİ

 

 

Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen programda afacan çocuk, tren, denizcililer, mantar, çatılı ev, uzay, yelkenli, orman,şato, doğa, yel değirmeni, kar tanesi sınıfları yaptıkları gösterilerle katılımcıların takdirini topladı. Öğrencilerin velileri ise çocuklarının bol bol fotoğrafını çekerek bu anı ölümsüzleştirdi.

 

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10