Sevgi Ailesi'nin acı günü

Çerkezköy Romanlar ve Müzisyenler Derneği Başkanı Okan Sevgi'nin annesi Türkan Sevgi (58) tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Merhum Türkan Sevgi'nin cenazesi Fatih Cami'nde öÄ?

Çerkezköy 22.04.2019 10:07:00 0
 Sevgi Ailesi

Çerkezköy Romanlar ve Müzisyenler Derneği Başkanı Okan Sevgi’nin annesi Türkan Sevgi (58)  bir haftadır yüksek tansiyon ve şeker hastalığından tedavi gördüğü  Çorlu Vega Hospital’de önceki gün saat 18.00’de  yaşamını yitirdi.

 

CENAZESİ FATİH CAMİ’NDEN KALDIRILDI

 

Bir erkek çocuk annesi olan Merhum Türkan Sevgi, dün Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Fatih Cami’nde öğle namazına  müteakip kılınan cenaze namazının ardından  Türbedere Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığına gözyaşları arasında dualarla toprağa verildi.

 

TAZİYELERİ OKAN SEVGİ KABUL ETTİ

 

 Merhum Türkan Sevgi’nin tek çocuğu olan Çerkezköy Romanlar ve Müzisyenler Dernek Başkanı Okan Sevgi cenazede taziyeleri kabul etti. Merhum Türkan Sevgi’nin cenaze törenine  Çerkezköy Belediye Başkanı Yardımcısı Enver Bayram, Saadet Partisi’nin 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminde Marmara Ereğlisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Kalyon, Saadet Partisi’nin 31 Mart  Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Erol Kaya, Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay,Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkan Yardımcısı Hayri Varol olmak üzere çok sayıda iş adamı ve esnaf ile  Sevgi ailesinin yakınları katıldı.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10