"Çorlu'muzu daha ileri taşımayı amaçlıyoruz"

Çorlu Belediyesi tarafından Çorlu'da göreve başlayan mahalle muhtarlarına yönelik düzenlenen kahvaltı programına katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, mahallelerin ihtiyaÃ

Çorlu 22.04.2019 16:44:00 0

Çorlu Belediyesi tarafından Çorlu’da göreve başlayan mahalle muhtarlarına yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Çorlu Tarihi Belediye Binasında düzenlenen toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Kum, Güner Çetin, Özcan Veysel Tunçcan, Oktay Çolpan ve Kemaleddin Avcı, Muhtarlık İşleri Müdürü Selçuk Küçüker, Alipaşa Mahalle Muhtarı Yılmaz Şenol, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Fatma Ayaz, Çobançeşme Mahalle Muhtarı Lütfiye Arda, Deregündüzlü Mahalle Muhtarı Sedat Er, Esentepe Mahalle Muhtarı Fatma Dağtekin, Hatip Mahalle Muhtarı Cemal Akın, Havuzlar Mahalle Muhtarı Ahmet Özgür, Hıdırağa Mahalle Muhtarı Fatma Özel, Hürriyet Mahalle Muhtarı Neşe Benek, Kazımiye Mahalle Muhtarı Yıldız Çelik, Kemalettin Mahalle Muhtarı Aydemir Taşdemir, Muhittin Mahalle Muhtarı Zührecan Gözaydın, Nusratiye Mahalle Muhtarı Cemile Doğru, Önerler Mahalle Muhtarı Yusuf Yıldırım, Reşadiye Mahalle Muhtarı Yelda Tuncer, Rumeli Mahalle Habibe Kılıç Şengül, Sarılar Mahalle Muhtarı Fuat Döner, Seymen Mahalle Muhtarı Aydın Dinler, Silahtarağa Mahalle Muhtarı Adem Zenbil, Şahpaz Mahalle Muhtarı İlker Soydan, Şeyhsinan Mahalle Muhtarı Salim Sarıer, Türkgücü Mahalle Muhtarı Nadir Uğur, Yenice Mahalle Muhtarı Ruşit Öztürk ve Zafer Mahalle Muhtarı Ahmet Arcan katıldı.

 

“ÇORLU HALKINA DAHA KALİTELİ HİZMET VERECEĞİZ”

 

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, bu dönemde Çorlu halkına daha kaliteli hizmet vereceklerini ifade ederek, "Seçim sürecini geride bıraktık. 2019-2024 hizmet dönemimiz başladı. Bu toplantıyı hem muhtarlarımızın mahalleleri hakkında talep ve önerileri dinlemek hem de tanışıp kaynaşmak maksadıyla düzenledik. Bizim yaptığımız hazırlıklar ve çalışmalarımız var. Sizlerin de yönlendirmesiyle bu dönemde Çorlu halkına daha kaliteli hizmet vereceğiz" dedi.

 

“ÇORLU'MUZU DAHA İLERİ TAŞIMAYI AMAÇLIYORUZ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da, muhtarlarla sürekli uyum içerisinde çalışacaklarını belirterek, "Kıymetli muhtarlarımızın 2019-2024 dönemini kutluyorum ve hayırlı olmasını diliyorum. En fazla kadın muhtarımız Çorlu'muzda. Başta kadın muhtarlarımız olmak üzere tüm muhtarlarımızı seçilmeleri dolayısıyla tebrik ediyorum. Çorlu'muzda toplam 26 tane mahalle muhtarımız var. Hepsiyle uyum içerisinde çalışıp Çorlu'muzu daha ileri taşımayı amaçlıyoruz” dedi.

 

“TEKİRDAĞ'IMIZI DAHA YAŞANILABİLİR BİR KENT HALİNE GETİRECEĞİZ”

 

Kısa zaman içerisinde il genelinde tüm muhtarların katılacağı bir muhtarlar çalıştayı düzenleyeceklerini ifade eden Albayrak, “Bu etkinliğimiz ya Ramazan ayı öncesinde ya da sonrasında olacak. 356 muhtarımızın da katılacağı etkinliğimizi ya Çorlu ilçemizde ya da Süleymanpaşa ilçemizde gerçekleştireceğiz. Böylelikle ilçelerimizin öncelikli ihtiyaçlarını daha iyi şekilde belirleyip yolumuza devam edeceğiz. Zaman bizler için çok önemli bir kavram. Zamanımızı en iyi şekilde değerlendirip Tekirdağ'ımızı daha yaşanılabilir bir kent haline getireceğiz. Muhtarlarımızla sürekli olarak iletişim halinde olacağız. Hepinize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

Çorlu Belediyesi başkan yardımcılarının da söz aldığı toplantıda, muhtarlar mahalleleri hakkındaki ihtiyaçlarını belirtikten, toplantı, karşılıklı görüş alışverişleri ve yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.  

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10