Öğrencilerden unutulmaz müzik gecesi

Çerkezköy Pakize Narin Anadolu Lisesi tarafından önceki akşam Halk Eğitim Merkezinde müzik gecesi gerçekleştirildi. Öğrenciler koro ve solo performanslarla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatırken, öğrencile

Çerkezköy 23.04.2019 18:04:00 0
Öğrencilerden unutulmaz müzik gecesi

Önceki akşam Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen programa Okul Müdürü Veysel Doğruyol, Okul Aile Birliği üyeleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

UNUTULMAZ ESERLER SESLENDİRİLDİ

19.30’da başlayan programda ilk olarak 12-C sınıfından Filiz Şahin, ‘Ay Tenli Kadın’ adlı parçayı seslendirirken, daha sonra ise 12-E sınıfı öğrencilerinden Yusuf Tütüncü, ‘Belki Alışmam Lazım’ adlı solo parçayı seslendirdi.  12-D sınıfı öğrencilerinden Muhammet Can Tosun, ‘Sarı Gelin’ 10-B sınıfı öğrencilerinden Havva Uygur, ‘Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme’ adlı türkülerle dinleyecileri mest ederken, 11-D sınıfı öğrencilerinden Selvi Sezin Kaya, ‘Yalnız’ 12-B sınıfı öğrencilerinden Utku Erünsal, ‘Bir Derdim Var’ 10-D sınıfı öğrencilerinden Melike Coşkun, ‘Ele Güne Karşı’ 11-E sınıfı öğrencilerinden Kaan Çetintaş, ‘Öyle Dertli’ 11-A sınıfı öğrencilerinden Ali Eren Kurt, ‘Cambaz’ 11-D sınıfı öğrencilerinden Kübra Yapaklı, ‘Vursalar Ölemem’ parçalarını icra etti.

BÜYÜK BEĞENİ İLE İZLENDİ

Gecede 10-B sınıfı öğrencilerinden Zeynep Sude Çorbacı, Barış Manço’nun ‘Kol Düğmeleri’ adlı eserini enstürmantal olarak icra ederken, 12-E öğrencilerinden Utku Ataberk İğdeli, Mozart’ın ‘Türk Marşı’ adlı eserini enstürmantal olarak seslendirdi. Solo performansının ardından öğrenciler koro performansıyla büyüledi. Koro Sivas yöresine ait olan ‘Ötme Bülbül ötme, Şen değil bağım’,Rumeli Türküsü ‘Mavrodan Aldım Sümbülü’ ve Ankara yöresinden ‘Eski Evin Merteği’ adlı eserleri seslendirildi.  Konserin devamında ise koro Edirne yöresine ait ‘Ayılana Gazoz’, Kırşehir yöresine ait Neşet Ertaş imzalı ‘Nar Danesi’, Kırklareli yöresine ait ‘Dere Geliyor Dere’ adlı eserle gecenin finalini yaptı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Konserin ardından sahneye davet edilen Okul Müdürü Veysel Doğruyol “ Bu gece bizleri unutulmaz bir gece yaşatan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize, ayrıca gecenin düzenlenmesinde büyük emekleri olan Okul Aile Birliği yönetimimize de ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10