Kapaklı'nın alt yapısı masaya yatırıldı

TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz,Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'e ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında düzenlenen toplantıda İçöz, Kapaklı'da yapılacak altyapı ça

Kapaklı 24.04.2019 18:24:00 0
Kapaklı

KATILIM YOĞUNDU

Kapaklı Belediyesi Komisyon Toplantı Odası’nda gerçekleşen toplantıya, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, TESKİ Kapaklı Şube Müdürü Yüksel Tatma, TESKİ Plan Proje Dairesi Başkanı Recep Çalı, Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abdullah Çakmak ve ilgili birim çalışanları katıldı.

BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Kapaklı projelendirme çalışmaları sunumunun yapıldığı toplantıda Kapaklı muhtelif mahallelerine kanalizasyon, yağmursuyu ve içme suyu ihalesi kapsamında yapılan ve yapılacak olan işlerle alakalı planlama yapılırken, Pınar Bulvarı ve Erbay Caddesi’nde gerçekleşecek olan kanalizasyon, yağmursuyu ve içme suyu çalışmalarıyla bilgi alışverişinde bulunuldu.

KAPAKLI’YA SU GETİRİLMESİ KONUSU ELE ALINDI

Bahçelievler Mahallesi’nde yapımı devam eden su deposunda çalışmalarda büyük yol kat edildiği ve deponun yakın zamanda faaliyete geçeceği belirtildiği toplantıda, Saray Ayvacık Göleti’nden Kapaklı’ya su getirilmesi konusu ele alındı.

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10