Ergene'de park ve bahçe temizliği başladı

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler havaların ısınması ile birlikte oyun alanların ve parklarda mıntıka temizliği ve ot biçme çalışmalarına başladı.

Çorlu 25.04.2019 18:21:00 0
Ergene

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Sağlık, Yeşiltepe, Cumhuriyet, Marmaracık, Ahimehmet, Pınarbaşı, Karamehmet mahallelerinde bulunan çocuk oyun parklarında mıntıka temizliği ve ot biçme çalışması yaptı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Ekipler mıntıka temizliği ve ot biçiminin yanı sıra, Yeşiltepe Dolunay Sokak ve Sağlık Mahallesi’nde ağaç dikiminde bulundu. Çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan park ve bahçelerdeki ekiplerin önümüzde ki günlerde de diğer mahallelerde ot biçimi ve mıntıka temizliğinde bulunacağı belirtildi.

HER ALANDA ÇOK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Konuyla ilgili olarak Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yapmış olduğu açıklamada, “Ortak yaşam alanlarımızı temiz tutmak için Fen İşleri Müdürlüğümüzdeki park bahçeler personelimiz temizlik çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha yeşil, daha temiz bir Ergene yaratmak için her alanda çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10