Yeni cami yapımı için eski caminin yıkımına başlandı

Malkara Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından Hemit Mahallesi'nde yeni cami yapımı için eski caminin yıkımına başlandı.

Malkara 25.04.2019 18:24:00 0
Yeni cami yapımı için eski caminin yıkımına başlandı

Malkara Belediyesi tarafından Hemit Mahallesi’ndeki mevcut caminin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verememesi ve riskli yapı durumuna geçmesi nedeniyle eski caminin olduğu alana yapılacak olan yeni caminin ilk çalışmaları başladı.

 

“VATANDAŞLARIMIZIN İBADET HİZMETİNE SUNACAĞIZ”

 

Konu ile ilgili bilgi veren Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul,  “Hemit Mahallesindeki vatandaşların ibadet ihtiyaçlarını gerçekleştirecekleri yeni cami inşaat çalışmalarına başladıklarını ifade ederek,  “Mahallemize ihtiyacı olan yeni camiyi kazandırmak için eski cami inşaatının yıkımını belediye ekiplerimiz ile gerçekleştiriyoruz. Yıkım işlemi tamamlanması ve alanın temizlenmesi ile birlikte yüklenici firma olan Gören Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi yeni caminin sözleşmemiz çerçevesinde yapımını gerçekleştirecek. En kısa süre içerisinde yüklenici firma yeni caminin inşaatını tamamlayarak vatandaşlarımızın ibadet hizmetine sunacağız. Şimdiden yeni cami Hemit Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

 

Haber: Sevim BOZKURT

                                              

                                                                             

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10