Renkli görüntülere sahne oldu

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması amacıyla il genelinde başlatılan proje kapsamında Fevzipaşa İlkokulu anasınıfı öğrencile

Çerkezköy 25.04.2019 17:32:00 0
Renkli görüntülere sahne oldu

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce başlatılan proje kapsamında Fevzipaşa İlkokulu tarafından Güveniş Caddesi’nde 11:00-17-00 saatleri arasında düzenlenen etkinliğe Fevzipaşa İlkokulu Müdürü Hakan Asma, Fevzipaşa İlkokulu Müdür Yardımcısı Oğuzhan Kaya, Anasınıfı Öğretmeni Hacer Yıldırım öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

GÜNEŞİN TADINI ÇIKARDILAR

Özcan Kırtasiye tarafından temin edilen çocuk boyama kitaplarını büyük bir keyifle boyayan minik öğrenciler, tüm gün süren etkinlikte ayrıca güneşin tadını çıkardı. 8 anasınıfı şubesinin katıldığı etkinlikte öğrenci velilerinin de heyecanı görülmeye değerdi. Minik öğrenciler caddede bulunan vatandaşların da ilgisini çekti.

“AMACIMIZ DIŞARIDA BULUNAN ÇOCUKLARINDA OKULA İLGİSİNİ ARTTIRMAK”

Düzenlenen etkinlik ile ilgili bilgi veren Fevzipaşa İlkokulu Anasınıfı Öğretmeni Hacer Yıldırım, "Okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması ve tanıtılması amacıyla başlatılan proje kapsamında böyle bir etkinlik düzenledik. Okul dışında yaptığımız bu uygulamayla amacımız dışarıda bulunan çocuklarında okula ilgisini arttırmak. Bu amaçla sınıf içinde yaptığımız uygulamaların bir kısmını okul alanının dışında yapmak istedik" dedi.

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10