Tekirdağ'ımızı İyi Yerlere Getirmenin Mücadelesini Vereceğiz

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay toplantıda yaptığı konuşmada Tekirdağ

Tekirdağ 26.04.2019 12:43:00 0
Tekirdağ

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Hakan Şık başkanlığında yapıldı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Tekirdağ TSO Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Tekirdağ TSO yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve komite başkanları katıldı.  

 

“ANA GÜNDEM MADDEMİZ, TÜRKİYE’NİN KALKINMA HEDEFLERİNE HİZMET ETMEK OLMALI”

 

Toplantıda Meclis Başkanı Hakan Şık’ın açılış konuşmasını yapmasının ardından konuşan Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, “31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerin sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca meclis üyelerimiz arasından belediye meclis üyeliğine ve belediye başkanlığına seçilen arkadaşlarımı tebrik ediyor, görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. 4,5 yıllık seçimsiz bir döneme giriyoruz. Kısa vadede pek çok seçim yaşadık. Bundan sonraki dönemde ana gündem maddemiz, Türkiye’nin kalkınma hedeflerine hizmet etmek olmalı. Zira ekonomide atılacak çok adım, yapılacak çok işimiz var. Bu dönemi, kesintisiz bir icraat dönemine çevirmeliyiz. Türkiye, bu dönemde enerjisini dönüşüm süreci ve yapısal reformlarla yatırımlara, katma değerli üretime, istihdama ve ihracata harcamalı” dedi.

 

“TEKİRDAĞ’IMIZI ÇOK DAHA İYİ YERLERE GETİRMENİN MÜCADELESİNİ VERECEĞİZ”

 

Tekirdağ’ın, ekonomik yönden geçmiş dönemdeki kazanımları ile birlikte önümüzdeki dönemde dinamiklerini koruyacak ve diğer illere göre çok daha hızlı gelişeceğini dile getiren Günay, “Bu dönemin yöneticileri olarak seçimleri geride bırakıp, birlikte çalışarak, işbirlikleri yaparak Tekirdağ’ımızı çok daha iyi yerlere getirmenin mücadelesini vereceğiz” dedi.Tekirdağ’ın son yıllarda kamu, yerel yönetimler, sivil toplum ve iş dünyasının uyum içerisinde çalıştığı bir kent kimliğine kavuştuğunu ifade eden Günay, “Ortak akıl anlayışla önümüzdeki dönemde de yerel yönetimlerimizle birlikte şehrimizin ekonomik, doğal, tarihi ve kültürel açıdan sürdürülebilir gelişimini sağlayarak, Tekirdağ’ımızı ulusal ve uluslararası alanda önemli bir marka şehir haline getirmek için omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Tekirdağ iş dünyası olarak el birliği ile daha çok üretmek, daha fazla yatırım, istihdam ve ihracat için çalışacağız” dedi.

 

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

Konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi. Toplantıda bir önceki meclis kararlarının imzalanmasının ardından yönetim kurulu faaliyet raporlarının okunarak müzakereye açıldı. Ardından 2019 Mart ayı mizanı ile gelir-gider bütçesi fiili durum raporlarının okunurken, Meslek Gruplandırılması ile ilgili NACE kodları değişikliği hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantı, dilek ve temenniler kısmının ardından sona erdi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10