Geliri yurttaki öğrenciler için kullanılacak

Çerkezköy Mimar Sinan Öğrenci Yurdu Eğitim Kültür Sosyal Hizmetler Yardım Derneği tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen hayır kermesi açıldı. 5 gün açık kalacak olan kermeste elde edilen gel

Çerkezköy 26.04.2019 15:39:00 0
Geliri yurttaki öğrenciler için kullanılacak

İstasyon Mahallesi Cengiz Topel Caddesi Mimar Sinan Sokak’ta faaliyet gösteren Çerkezköy Mimar Sinan Öğrenci Yurdu Eğitim Kültür Sosyal Hizmetler Yardım Derneği tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen hayır kermesi bugün saat 12:00’da açıldı. Atatürk Caddesi’nde açılan hayır kermesi 5 gün açık kalacak.

 

GELİRİ YURTTA KALAN ÖĞRENCİLER İÇİN KULLANILACAK

 

Kermes açılışında konuşan Mimar Sinan Öğrenci Yurdu Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Yardım Derneği  Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Arslan, “Öncelikle Mimar Sinan Öğrenci Yurdu Derneği yönetimi olarak  bu yıl düzenlediğimiz 7. hayır kermesimize katılarak bizlerin yanında olan ve kermesimize destek veren herkese teşekkür ediyorum.  Kermesimizin amacı buradaki gençlerimizin iyi şekilde vatanına milletine, ailesine yararlı olmasına vesile olmasıdır. Mübarek Ramazan ayına sayılı günler kala düzenlediğimiz bu hayır kermesi milletin gençliğinin iyi yetişmesi için doğrudan yaptığı bir katkıdır. Kermese katkı sağlayan ve destek verenler bu kermesin düzenlenmesi için canı gönülden yerine getiriyorlar. Gece gündüz hazırlanan yiyecek ve içeceklerin satışı yapılan bu kermeste elde edilecek gelir yurttaki öğrenci çocuklarımız için harcanacaktır” dedi.

 

DUALARLA KURDELA KESİLDİ

 

Nihat Arslan’ın konuşmasının ardından okunan dualardan sonra Dernek Başkanı Faruk Tunahan Demir ve dernek yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun dilekleriyle kurdeleyi kesti. Kurdele kesimi sonrası açılışa katılanlara döner, köfte, ayran, tatlı, börek ve çay ikramı yapıldı. Kermeste yiyecek gıda olmak üzere bay, bayan ve çocuk elbiseleri, ayakkabı, terlik, et döner, tavuk döner, ızgara köfte  ve ayran satışı yapılıyor.

 

“KERMESİMİZİN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

 

Mimar Sinan Öğrenci Yurdu Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Yardım Derneği Başkanı Faruk Tunahan Demir de daha sonra basına yaptığı açıklamada, “Bir milletin gelişmesi, ilerlemesi gençliğe yapılan yatırımla doğrudan orantılıdır. Çerkezköy Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Yardım Derneği amaç ve gaye ile yarım asırdan beri çalışmalarına devam etmektedir. Kermesimize emeği geçenlere teşekkür ediyor, bugün kermesimize katılım gösteren herkesten Allah razı olsun diyorum. Yurdumuz öğrencisinin eğitimi için gerçekleştirilen kermesimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10