Şahadetinin ikinci yıldönümünde anıldı

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Turgut Kurtçu, adının verildiği okul ve Tekirdağlılar tarafından şahadetinin ikinci yıldönümünde anıldı.

Tekirdağ 26.04.2019 16:43:00 0
Şahadetinin ikinci yıldönümünde anıldı

2017 yılında Şırnak'ın Uludere İlçesi Bestler-Dereler Bölgesi'nde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Turgut Kurtçu, anısına Süleymanpaşa Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şehit Turgut Kurtçu Ortaokulu tarafından Mevlid-i Şerif okutuldu.

 

 

KATILIM YOĞUNDU

Altınova Mahallesi Vedat Çeliker Camii’nde okutulan Mevlide, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Karaküçük ve Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt , Şehit Turgut Kurtçu Ortaokulu öğretmenleri, öğrencileri,  şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlid-i Şerif’in ardından, Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından mevlide katılanlara pilav ve ayran ikramı gerçekleştirildi.

 

“ŞEHİDİMİZİN AZİZ HATIRASINI YÜCELTECEĞİZ”

 

Şehir dışında olduğu için programa katılamayan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, gönderdiği mesajda, “Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için canını feda eden kahraman şehidimize borcumuzu ödememiz mümkün değil ama en azından onu ve aziz hatırasını yüceltmeyi ve hatırlatmayı görev biliyoruz. Şehidimize bir kez daha rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10