Çorlu TSO heyetinden Belediye Başkanlarına ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan, beraberindekiler ile birlikte 31 Mart Yerel Seçimlerinde Çorlu Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Ahmet Sarıkurt ile Ergene Belediye BaşkanlÄ?

Çorlu 28.04.2019 16:15:00 0
Çorlu TSO heyetinden Belediye Başkanlarına ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan ilk olarak Çorlu Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Ahmet Sarıkurt’a ziyarette bulundu. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy, Haluk Bayındır, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi; Kaya Kumyol, Yönetim Kurulu Üyeleri; Müslüm Kahraman, Cem Tunalı ve Ertuğrul Adıgüzel de hazır bulundu.

 

 

 

“HER ZAMAN DESTEK VERMEYE HAZIRIZ”

 

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a görevinde başarılar dileyen Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan, “Bizler her zaman bölgemizin geleceğine katkı sağlamanın en önemli yolunun birlik ve beraberlik olduğunu vurguluyoruz. Odamız  olarak sizlere Çorlu ve bölgemizin gelişimi noktasında her zaman destek vermeye hazırız” dedi.

 

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIYLA İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE HAREKET EDECEKLERİNİ VURGULADI

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorluya değer sağlayacak, şehrin gelişip, güzelleşmesine, sosyo-ekonomik kalkınmasına ivme kazandıracak yeni projeleri hayata geçirmek için çaba göstereceklerini ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde hareket edeceklerini vurguladı.

 

 ERGENE BELEDİYE BAŞKANI RASİM YÜKSEL’İ DE ZİYARET ETTİLER

 

Heyet daha sonra 31 Mart Yerel Seçimlerinde Ergene Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Rasim Yüksel’e ziyarette bulundu. Meclis Başkanı Noyan Ergene Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Rasim Yüksel’i tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. Nazik ziyaretlerinden dolayı  teşekkürlerini sunan Rasim Yüksel, sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarıyla uyum içerisinde çalışacaklarını dile getirdi.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10