Bu yıl 5'incisi düzenlendi

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi gençleri tarafından 5 yıl önce kurulan Köşem Birliği'nce geleneksel hale getirilen mevlit ekinliğinin bu yıl 5'incisi düzenlendi. Dün Hacı Fahri ZÃ?

Çerkezköy 1.05.2019 18:15:00 0
Bu yıl 5

 

 

Köşem Birliği etkinliği ile ilgili Köşem Birliği adına konuşan Aykut Akar, “Köşem Birliği olarak her yıl 1 Mayıs’ta gerçekleştirdiğimiz geleneksel mevlit etkinliğimizin  bu yıl 5.’sini gerçekleştirmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Hacı Fahri Zümbül Camii’nde etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğle namazı öncesi gerçekleştirdiğimiz mevlide halkımızın yoğun ilgi göstermesi bizleri çok mutlu etti. Hacı Fahri Zümbül Camii çevresindeki esnaflar ve gençlerimizle birlikte bir araya gelerek oluşturduğumuz Mevlit sonunda kılınan öğle namazının ardından katılanlara etli pilav, ayran ve tulumba tatlısı ikramı yaptık” dedi.

 

BU YIL DA MEVLİDİ ÖLMÜŞLERİMİZ VE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN OKUTTUK

 

Aykut Akar, şöyle devam etti,  “Biz Köşem Birliği’ni oluşturduğumuzda önce mahallemizde gençler arasında yaptığımız görüş alışverişinde aldığımız karar gereği her yıl Hacı Fahri Zümbül Camiinde geleneksel olarak ölmüşlerimiz ve şehitlerimiz için mevlit okutulmasını kararlaştırdık. 5 yıldan bu yana aksatmadan bu etkinliğimizi sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz. 5. mevlit etkinliğimize katkı sağlayan esnaflarımıza hayırseverlerimize ve etkinliğimize katılan herkese çok  teşekkür ediyor ve Allah razı olsun diyoruz” diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10