Gülerçin Koleji Bulgaristanlı öğrencileri ağırladı

Bulgaristan'ın başkenti Sofya’da bulunan 139 OU ZaharijKrusha” okulundan gelen heyet 22 Nisan- 26-Nisan tarihleri arasında Gülerçin Koleji'ni ziyaret etti. Gerek kültürel, gerekse yabancı dil gelişimi anl

Çerkezköy 1.05.2019 18:23:00 0
Gülerçin Koleji Bulgaristanlı öğrencileri ağırladı

Ziyaretin ilk gününde misafir öğrenciler ve ev sahibi öğrenciler tanıştıktan sonra akşam yemeğinde bir araya geldiler. Gülerçin Koleji Kurucusu  Sait Bülent Gülerçin , Okulu müdürü  Ömer Kürklü, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Çiğdem Erdağ ve Bulgaristan’dan gelen heyet  yemek programında ülkeler arası eğitim farklılıkları, yenilikler ve gelecek seneler için projeler hakkında konuşularak bilgi alışverişinde bulundu.

İSTANBUL’U GEZDİLER

23 Nisan Ulusal Bağımsızlık ve Çocuk Bayramı kapsamında yapılan ilçe programına katılarak, Türk kültürü ve tarihi değerleri hakkında bilgi edinen misafir öğrenciler, düzenlenen İstanbul gezisinde kültürel ve tarihi değerler hakkında bilgi edinirken, gezi kapsamında Adalar ve boğaz turu panoramik gezi gerçekleştirildi.

HEDİYE TAKDİMİNDE BULUNDULAR

Ziyaret kapsamında Görsel Sanatlar Öğretmeni Caner Kıycıoğlu eşliğinde misafirler öğrencilerle birlikte sanat etkinliği yapıldı. Ziyaretin son gününde Bulgaristan’a dönmek üzere okula gelen misafir öğrencilere Okul Müdürü Ömer Kürklü tarafından hediye verildi. Türk aile yapısını, birliğini, beraberliğini kaldıkları ailelerde gören misafir öğrenciler, kendilerini aileden bir parça olarak gördüklerini ve bundan memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10