"2. Yamaç Paraşütü Milli Parklar İle Buluşuyor"

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Tekirdağ Şube Müdürlüğü tarafından Tabiat turizmi seferberliği kapsamında Tekirdağ'da yeni ufuklar kazandırmak amacıyla "2. Yamaç P

Tekirdağ 1.05.2019 17:23:00 0

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Tekirdağ Şube Müdürlüğü tarafından “2. Yamaç Paraşütü Milli Parklar İle Buluşuyor” etkinliği düzenlendi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Tabiat turizmi seferberliği kapsamında Tekirdağ’da yeni ufuklar kazandırmak amacıyla Şarköy Kartaltepe Tabiat Parkı’nda düzenlenen Yamaç Paraşüt Şenliğine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel,   Tarım ve Orman Bakanlığı 1. Bölge Müdürü Resul Doğan, Tekirdağ Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Gökay İnal, Edirne Tarım ve Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürü Cüneyt Emrah Salt ve öğrenciler katıldı.

 

“TEKİRDAĞ BİTKİ HAZİNESİ“ RESİM SERGİSİ’ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

 

DJ performansları, Grup Beynelminel Konseri, İllüzyonist Abidin Özçelik’in İllüzyon Gösterisinin sunulduğu etkinlikte Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Evren Cabi’ nin “Tekirdağ Bitki Hazinesi“ Resim Sergisi’ görücüye çıktı.

 

YÖRESEL İKRAMLAR YAPILDI

 

Yöresel ikramların yapıldığı “2. Yamaç Paraşütü Milli Parklar İle Buluşuyor” etkinliğinde ayrıca Namık Kemal Üniversitesi Halkoyunları Ekibinin Gösterisi beğeniye sunuldu.

 

 “YAMAÇ PARAŞÜTÜ ŞEHRİMİZİN TANITIMI AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ”

 

Katkılarından dolayı plaket takdim edilen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel yamaç paraşütünün şehrimiz için önemine değindi. Yüksel; “Türkiye’nin en iyi yamaç paraşütü parkurlarından birine sahibiz. Yamaç paraşütü şehrimizin tanıtımı açısından çok önemli. Bu yıl 2.’si düzenlen Yamaç Paraşütü Milli Parklar İle Buluşuyor etkinliği gibi şehrimizi başarıyla tanıtacak etkinliklere Süleymanpaşa Belediyesi olarak her zaman desteğe hazırız” şeklinde konuştu.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10