AY-1 Hipermarketleri'nin ilki Çerkezköy'de açıldı

Maranda Group inşaat sektörünün yanı sıra bu kez piyasaya marketler zinciri ile girdi. Maranda Group Ay-1 Hipermarketler zincirinin ilk halkasını bugün saat 13:00'da Cengiz Topel Caddesi'nde Maranda Group Sitesi al

Çerkezköy 2.05.2019 17:33:00 0
 AY-1 Hipermarketleri

Maranda Group  ve AY-1 Hipermarketleri Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldız törende yaptığı konuşmada Maranda Group olarak inşaat sektörünün yanı sıra gıda sektöründe de hizmet vermeye başladıklarını ve Ay-1 Hipermarketler adını taşıyan marketler zincirinin ilk halkasını Çerkezköy’de açmaktan mutluluk duyduklarını belitti, Yıldız, “Biz Maranda Group ailesi olarak Silivri merkezli bir kuruluşuz. Silivr’ide başlayan gıda sektörümüz şu anda 5 restaurantla devam etmektedir. Restaurantlardan sonra bölgemize marketler zinciri ile de hizmet vermeye başladık. Ay-1 Hipermarketler’i kurarak bu hipermarketimizin ilkini bugün sizlerle birlikte Çerkezköy’de açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Cumartesi günü Silivri’de de açacağız. Daha sonra da Çerkezköy Kapaklı Otoyolu üzerinde 4 bin metre kare kapalı alanı bulunan yine bu şekilde hem toptan hem de parakende satış yapacak market açacağız. Burası hem Çerkezköy hem Kapaklı hem de Saray ve Vize ilçelerine hizmet verecek” dedi.

 

AY-1 HİPERMARKETLERİ 27 PERSONEL İLE HİZMET VERECEK

 

Murat Yıldız, “Sanayi kenti olan Çerkezköy her gün gelişerek büyümesinin yanı sıra bizler de bu kentimizde yaşayan vatandaşlarımızın bütçelerine uygun ve çok ekonomik fiyatlarla satış yapacağız. Açılışını yapacağımız AY-1 Hipermarketlerimizin ilki olan Çerkezköy’deki marketimiz toplam 700 metre kare kapalı alan ve 27 personel ile Çerkezköy halkına eksiksiz hizmet verecek. Ay-1 Hipermarketleri olarak kaliteli ürün satışı ve güvenin yanı sıra müşteri memnuniyetine de çok  önem veriyoruz. Ülkemizin önde gelen devlet kuruluşlarının ihalelerini de alarak ülkemizde bir çok yatırımlar yapıyoruz. İnşaat sektöründe de hem Çerkezköy’de hem Silivri’ye  hem İstanbul’a güzel işler yapmış ve başarmıştır. Çerkezköy’de biten inşaatlarımızdan başka devam eden inşaatlarımız ve yatırımlarımız devam ediyor. Çerkezköy’de çok ciddi yatırımlarımız var” dedi.

 

SİZLER GİBİ YARITIMCI İŞ ADAMLARINA İHTİYACIMIZ VAR

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Enver Bayram da ,”Gelişen büyüyen Çerkezköy’ümüze böyle güzel işyerlerinin açılması kentimizin gelişmişliğinin göstergesinin yanı sıra vatandaşlarımızın da ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaları bakımından önemlidir. Çerkezköy’ümüze sizler gibi yatırımcı  işadamlarına çok ihtiyacı var”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10