Mektup bırakıp intihar etti

Çerkezköy'de iddiaya göre bunalıma giren iki çocuk babası 48 yaşındaki Faruk Bozkurt akrabalarının henüz faaliyete girmeyen iş yerinin bodrum katında kendini asarak intihar etti. Bozkurt'un geride bıraktÄ

Çerkezköy 2.05.2019 17:50:00 0
Mektup bırakıp intihar etti

İddiaya göre daha önce iki kez evlenen ve iki evliliği de boşanma ile sonuçlanan iki çocuk babası Faruk Bozkurt İstanbul’da birlikte yaşadığı kız arkadaşıyla yaşadığı tartışma sonrası hafta içinde Çerkezköy Yıldırım Beyazıt Mahallesi Turna Sokak’ta ikamet eden akrabalarının yanına geldi.

 

BODRUM KATTA ASTI

 

Akrabalarının yanında birkaç gün kaldıktan sonra İstanbul’a giden Bozkurt, önceki akşam saatlerinde yeniden Çerkezköy’deki akrabalarının yanına geldi. İddiaya göre bunalıma giren 48 yaşındaki Bozkurt akrabalarının yaşadığı apartmandaki dükkanın bodrum katında kendini asarak intihar etti. Kiralamak istedikleri dükkanı incelerken bodrumda Bozkurt’un cansız bedeni ile karşılaşan vatandaşlar durumu hemen Bozkurt’un yakınlarına bildirdi. Kısa süre olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı incelemede Bozkurt’un hayatını kaybettiğini belirledi.

 

ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

 

Bozkurt’un cansız bedenini akrabaları, polis ekipleri birlikte taşırken, Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından maktulün cesedi önce Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna ardından ise İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Öte yandan polis ekiplerinin iş yerinde yaptığı incelemede Bozkurt’un intihar etmeden önce bir kağıda not bıraktığı anlaşıldı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken, Bozkurt’un yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10