Halk oyunları göz kamaştırdı

Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları ekibi tarafından ' Halk Oyunları Gecesi' düzenlendi. Gecede Mehteran, Trakya, Tekirdağ, Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Kırklareli, Artvin, Trabzon, Mehteran göste

Kapaklı 5.05.2019 13:26:00 0
Halk oyunları göz kamaştırdı

Kapaklı Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi tarafından Bülent Ecevit Parkında önceki akşam Halk Oyunları Gecesi düzenlendi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Kapaklı Bülent Ecevit Parkında gerçekleştirilen programa Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bayram Çoğu, STK temsilcileri, siyasiler ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bayram Çoğu “ Gönüllü ve sevdalı arkadaşlarımız kültürel miraslarımızı yaşatma ve yayma amacındalar. Bu gece burada izleyeceğimiz ekipler bizlere milli kültürümüzün ve atalarımızın ortak mirası olan halk oyunlarımızı yaşatma ve yaymaya gönül vermiş öğreticiler  ve kursiyerlerden oluşmaktadır. Vatandaşlarımızı Halk eğitim kurslarına bekliyoruz. Herkes için kurslarımız mevcuttur” diye konuştu.

 

BÜYÜK BEĞENİ İLE İZLENDİ

 

Düzenlenen halk oyunları gecesinin ilk oyununu Mehter takımı yaparken, izleyicilerden uzun süre alkış aldı. Trakya yöresine ait oyunla devam eden gecede Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Kırklareli, Artvin, Trabzon oyunları büyük beğeni ile izlendi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10