Kesintiyi jeneratörle aşmaya çalıştılar

Enerji nakil hatlarındaki bakım ve onarım çalışması nedeniyle 08.00-156.00 saatlerinde Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerinin tamamında planlı elektrik kesildi. Çerkezköy'de esnaf ise elektrik kesi

Çerkezköy 6.05.2019 16:49:00 0
Kesintiyi jeneratörle aşmaya çalıştılar

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Çerkezköy ve Kapaklı ilçe merkezinde yapılacak olan çalışmalardan dolayı, elektrik kesintilerine karşı vatandaşı uyarmıştı. Yapılan açıklamada Çerkezköy Fevzipaşa, Gazi Osmanpaşa, Gazi Mustafa Kemal Paşa, Fatih, Bağlık, Cumhuriyet, Yıldırım Beyazıt ,İstasyon ve Kızılpınar mahallerinin tamamına, Kapaklı’da İnönü, İsmetpaşa, Bahçelievler, Atatürk, Cumhuriyet, Pınarça, Karaağaç, Yanıkağıl, Bahçeağıl, Karlı, Uzunhacı, Kazım Karabekir, Mimar Sinan, Fatih mahallelerinin tamamına ve Karaağaç OSB, Çerkezköy OSB ve Veliköy OSB’nin bir bölümüne Pazar günü 08.00-15.00 saatleri arasında yedi saat elektrik verilemeyeceği kaydedilmişti.

 

PİKNİK ALANLARINA AKIN ETTİLER

 

Hava sıcaklığının yüksek olduğu Çerkezköy ve Kapaklı’da vatandaşlar elektriklerin olmamasıyla birlikte Ramazan öncesi piknik alanlarına akın ettiler. Enerji kesintisi nedeniyle trafik ışıklarının çalışmadığı şehirde zaman zaman ulaşımda da aksama oldu. Jeneratör kullanan büyük marketler müşterilerine verdiği hizmette herhangi bir problem yaşamazken, jeneratörü olmayan küçük esnaf ise hafta sonunda kepenk kapattı. Elektrik kesintisinin yaşamı olumsuz etkilediğini ifade eden vatandaşlar bu tür kesintilerin bir daha yaşanmamasını istedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10