Bisiklet ve motosikletler satışa çıktı

Son yıllarda sadece çocukların ve gençlerin değil yetişkinlerin de büyük ilgi gösterdiği bisikletler ve motosikletler bahar ayının gelmesiyle birlikte satışa çıktı. Taleplerin henüz yoğun olmadı?

Çerkezköy 7.05.2019 13:12:00 0
Bisiklet ve motosikletler satışa çıktı

Son yıllarda sadece çocukların ve gençlerin değil yetişkinlerin de büyük ilgi gösterdiği bisikletler ve motosikletler bahar ayının gelmesiyle birlikte dükkanlarda yerini almaya başladı.

 

TEMENNİMİZ BU YIL SATIŞIN ÇOK OLMASI

 

Çerkezköy' de yıllardır bisiklet ve motosiklet satışı yapan İpek Ticaret İşletmesi Müdürü Yusuf Solak “Yıllardır İpek Ticaret olarak yaz aylarında bisiklet ve motosiklet satışlarına ağırlık veriyoruz. Her bütçeye uygun çeşitli markalarda son derece kullanışlı bisiklet ve motosiklet satışı yapıyoruz. Bu yıl da özellikle nisan itibariyle  bisiklet ve motosiklet satışlarına başladık ama henüz daha bir siftahımız yok. Vatandaş bakıp  sonra uğrarız diyor. Önceki yıllarda bu aylarda satışlarımız oluyordu. Ancak 2018 yılında taleplerin çok az olması ile satışlarımız da yok denecek kadar az oldu. İnşallah bu yıl beklentilerimiz doğrultusunda satış gerçekleşir diye düşünüyoruz ”dedi.   

 

OKULARIN YAZ TATİLİNE GİRMESİNİ BEKLİYORUZ

 

Yusuf Solak, “Bisiklet ve Motosiklet satışlarımızda okulların yaz tatilini bekliyoruz.   Okullar yaz tatiline girdiğinde anne ve babalar çocuklarını sevindirmek ya da onlara karne hediyesi olarak bisiklet alanlar oluyor. Tek beklentimiz okulların tatil olması ile satışların açılması. Her bütçeye göre markalarına göre bisiklet ve motosiklet çeşitlerimiz mevcut. Üstelik ürünlerimizin hepsi garantilidir” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10