4 dalda birincilik ödülü aldılar

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Yetenekler Tekirdağ'da Buluşuyor müzik yarışması Süleymenpaşa Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çok AmaÃ?

Tekirdağ 7.05.2019 16:23:00 0
 4 dalda birincilik ödülü aldılar

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Öğretmeni Yurdaer Yayyiğit tarafından hazırlanan Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müzik Kursu öğrencilerinin oluşturduğu orkestra performanslarıyla en iyi sahne performansıyla jüri özel ödülüne layık görüldü. Liseler arası solo birincisi Çağla Senay Tokgöz olurken, liseler arası solo enstrüman birincisi Emirhan Açar, yaygın eğitimler arası orkestra topluluğu birincisi ise Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Orkestrası oldu.

 

PASTA KESTİLER

 

4 dalda birincilik alan kursiyerler ‘’Yurdaer hocamız sayesinde kendimizi geliştirme imkanı bulduk’’ diyerek hocalarıyla teşekkür pastası kestiler.

 

“TÜM GENÇLERİ KURSLARIMIZA BEKLİYORUZ”

 

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman, ‘Gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması ve yeteneklerini geliştirmesi yönünde bu yıl  tiyatro ve müzik alanlarında gençlerin yoğun ilgi gösterdiği sanat çalışmalarımız Çerkezköylüler tarafından da çok beğenildi. Yurdaer Yayyiğit hocamız gençler için çok büyük bir şans. Çerkezköy’ün bilinen en eski müzisyeninden eğitim alıyorlar. Tüm gençleri kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10