Öğrencilerden anlamlı yardım kampanyası

Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokul öğrencileri durumu iyi olmayan öğrencilere ramazan ayına özel gıda yardım kampanyası başlattı. Nurullah Narin Ortaokul Müdürü Musa Dinç öğrencilerin bu anlamlı

Çerkezköy 8.05.2019 11:56:00 0
Öğrencilerden anlamlı yardım kampanyası

Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu’nda eğitim öğretim gören öğrenciler, gelir durumu olmayan öğrencilere gıda yardımında bulunmak amacıyla aralarında para toplayarak ramazan kolisi hazırladı. Öğrencilerin getirdikleri çeşitli kuru gıdalar okulun boş bir sınıfında paketlenerek ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmeye başlandı.

 

ÖĞRENCİLERİMİZİN ANLAMLI VE ÖRNEK YARDIM KAMPANYASINI DESTEKLİYORUZ

 

Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Musa Dinç, “ Okulumuzdaki durumları iyi olan öğrencilerimiz durumu iyi olmayan arkadaşlarına Ramazan ayında gıda yardımında bulunmak istediler. Bunu sınıf öğretmenlerine ilettiler.  Öğretmen arkadaşlarımız da konuyu bana iletti . Anlamlı bir yardım olması dolayısıyla bir sakıncanın olmadığını söyledim. Gelir durumu iyi olan öğrenciler durumu anne ve babalarına da iletmişler ki yardımlar hemen gelmeye başladı. Bazı öğrencilerimiz kendileri bazılarının ise velileri çocukları adına getiriyor. Gelen kuru gıdalar, bakliyat çeşitleri dışında sıvı yağ, tuz,  salça getiriyorlar ve biz de bunları ihtiyaç sahibi öğrencilerimize eşit şekilde paketleyerek veriyoruz. Bu Ramazan yardım kampanyası ramazan ayı boyunca devam edecek. Okulumuz öğrencilerinin  öncülüğünde gerçekleşen ramazan ayına özel  anlamlı ve örnek teşkil edecek gıda yardımı kampanyası nedeniyle öğrencilerimizi  kutluyor, onlarla gurur duyuyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10