Trafiği bu kez öğrenciler denetledi

Tekirdağ'da bir grup ilkokul öğrencisi, Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası kapsamında polis ve jandarma üniforması giyerek trafik uygulaması yaptı.

Tekirdağ 10.05.2019 15:56:00 0
Trafiği bu kez öğrenciler denetledi

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı önünde bir araya gelen öğrenciler, Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'nca düzenlenen etkinlikte trafik kurallarının önemine dikkati çekti.

 

İYİ YOLCULUKLAR DİLEDİLER

 

Öğrenciler etkinlik öncesi polis ve jandarma ekiplerinden teorik bilgiler aldıktan sonra  giydikleri trafik polisi ve jandarma üniformasıyla araçları durdurarak sürücülerin ehliyetlerini ve emniyet kemerlerini kontrol etti. Sürücülere yaya önceliği ve emniyet kemeri takmanın önemini içeren broşürler dağıtan öğrenciler, iyi yolculuklar diledi.

 

“HERKESİN KAZASIZ BİR HAYAT YAŞAMASINI DİLERİM”

 

Öğrencilerin trafik polisi ve jandarma üniforması giyerek trafik kuralları konusunda güzel bir farkındalık oluşturduklarını söyleyen Sürücü Ali Kara,  bu tür etkinliklerin artırılması gerektiğini belirterek, "Çok anlamlı bir etkinlik olmuş. Çocukların bu yaşta trafik kurallarını uygulayarak öğrenmeleri çok güzel. Herkesin trafik kurallarına uymasını isteriz. Herkesin kazasız bir hayat yaşamasını dilerim" ifadelerini kullandı.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10