Yatırım ve hizmetler değerlendirildi

Süleymanpaşa Belediyesi'nde düzenlenen yatırım ve hizmet değerlendirme toplantısına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

Süleymanpaşa 12.05.2019 13:52:00 0
Yatırım ve hizmetler değerlendirildi

Süleymanpaşa Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ile Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi yöneticileri yer aldı.

 

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi'nin uyumlu bir şekilde çalışacağına vurgu yapıldığı toplantıda devam eden ve tamamlanan altyapı ile üstyapı çalışmaları hakkında değerlendirmeler yapılırken, Süleymanpaşa için planlanan projeler ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

 

"HER ŞEY KIYMETLİ HALKIMIZ İÇİN"

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi olarak, ilçemiz için planlı programlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Faaliyetlerimizi Süleymanpaşa Belediyesi'yle uyumlu ve koordineli bir biçimde yapacağız. Kısa süre içerisinde devam eden çalışmalarımızı tamamlayıp ilçemiz için planladığımız projelerimizi faaliyete sokacağız. Her şey kıymetli halkımız için" şeklinde konuştu.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10