"Hizmeti tüm Trakya'ya göstereceğim"

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Gönül Sofraları kurulmaya devam ediyor. her akşam farklı bir mahallede düzenlenen Gönül Sofralarında Naip Mahallesi sakinleri de bir araya geldi. yaptığı konuşmada iktidar

Süleymanpaşa 13.05.2019 15:30:00 0

İlahi topluluğunun seslendirdiği ilahilerle başlayan programa AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Uzunlar ve Şenol Karaküçük ile Naip Mahallesi Muhtarı Ferat Ataç da katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Naip Mahallesi Muhtarı Ferat Ataç’ın Ramazanı kutlarken, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ise ülkemizdeki huzur ile birlik ve beraberliğe dikkat çekti. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de “Allaha hamdolsun bizlere bugünü nasip etti. Belediye başkanı olarak aranızda olmak benim için ayrı  bir onur ve gurur kaynağı. Dualarınız ve desteğiniz sayesinde bugün belediye başkanı olarak karşınıza gelmiş bir kardeşiniz oldum. Her birinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

“HİZMETİ TÜM SÜLEYMANPAŞA’YA, TÜM TEKİRDAĞ’A TÜM TRAKYA’YA GÖSTERECEĞİM”

 

Önümüzdeki 5 yılda başta bu bölgenin ve Süleymanpaşa’nın hızla kalkındığına şahit olacaksınız diyerek sözlerine devam eden Yüksel, “Kampanya döneminde de söylemiştim. Bu dönem çok şanslıyız. Tekirdağlı, Süleymanpaşalı Meclis başkanımız var. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti’nin 50 kişilik bir yönetimi var. O yönetimdeki isimlerden biri de Mustafa Yel. Çiğdem hanım var. 3. sıra Tekirdağ Milletvekilimiz. Söylemek istediğim şu; İktidar partisi AK Parti’nin en üst düzey yönetimi Tekirdağlı. O yüzden çok daha şanslıyız. Biz bu doğrultuda çalışmalara başladık. Bayramdan sonra start veriyoruz. ‘Durmak yok yola devam’ dedik. ‘Süleymanpaşa’nın yükselmesi gerekiyor’ dedik. Bugüne kadar bana hep sahip çıktınız, destek oldunuz. İnşallah ben sizi mahcup etmeyeceğim. Bana verdiğiniz destek ile hizmeti tüm Süleymanpaşa’ya, tüm Tekirdağ’a tüm Trakya’ya göstereceğim” şeklinde konuştu.

 

“KİRAZ FESTİVALİMİZE TÜM HALKIMIZIN KATILIMINI İSTİYORUM”

 

Kiraz Festivali 6 Haziran’da başlayacağını dile getiren Yüksel, “Bütün hemşerilerim misafirimdir. Özellikle söylemek istiyorum 6-7-8-9 Haziran’da olacak Kiraz Festivalimize tüm halkımızın katılımını istiyorum. 6 Haziran geldiğinde Allah’ın izni ile festivalimizi burada hep birlikte başlatmak istiyoruz” dedi.  Gönül Sofrası, ramazan şerbeti, Osmanlı macunu ve pamuk helva ikramı ile sona erdi.

 

İFTAR PROGRAMI

 

Gönül sofraları 14 Mayıs Salı Altınova Mahallesi, 15 Mayıs Çarşamba Husunlu Mahallesi, 16 Mayıs Perşembe Bahçelievler Mahallesi, 17 Mayıs Cuma Bıyıkali Mahallesi, 18 Mayıs Cumartesi Hürriyet Mahallesi, 19 Mayıs Pazar Gündoğdu-Turgut Mahallesi, 20 Mayıs Pazartesi Dağ Yenicesi Mahallesi, 21 Mayıs Salı Zafer Mahallesi, 22 Mayıs Çarşamba, Yağcı Mahallesi, 23 Mayıs Perşembe Kumbağ Mahallesi, 24 Mayıs Cuma Barbaros Mahallesi, 25 Mayıs Cumartesi Eskicami-Ortacami Mahallesi, 26 Mayıs Pazar Değirmenaltı Mahallesi, 27 Mayıs Pazartesi Gündüzlü Mahallesi, 28 Mayıs Salı Karadeniz Mahallesi, 29 Mayıs Çarşamba Dedecik Mahallesi, 30 Mayıs Perşembe Çınarlı Mahallesi, 1 Haziran Cumartesi Aydoğdu Mahallesi, 2 Haziran Pazar Yavuz Mahallesi’nde devam edecek.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10