Gülerçin Kolejinde sosyal kulüp şenliği

El becerileri, tiyatro, anket, dijital medya ve fotoğrafçılık, kodlama, bilişim teknolojileri ve spor anlamında pek çok sosyal kulübü bünyesinde bulunduran Gülerçin Koleji yıl boyunca yapılan çalışmalarÄ

Çerkezköy 13.05.2019 17:17:00 0
Gülerçin Kolejinde sosyal kulüp şenliği

Bugün saat 14.00’de başlayan sosyal kulüp şenliklerini Okulun Kurucusu Bülent Gülerçin, Okul Müdürü Ömer Kürklü, öğretmenler, veliler ve öğrenciler izledi.

“AKADEMİK ANLAMDA BAŞARIMIZI İSPATLADIK”

 

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Okul Müdürü Ömer Kürklü günün anlam ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştirdi. Gülerçin Kolejinin akademik anlamda başarısını ispatladığını, bu anlamda da Çerkezköy ve Türkiye’de kendi rüştünü ispat eden bir kurum olduğunu kaydeden Kürklü “ Gülerçin Koleji sadece akademik anlamda değil, sosyal, davranış ve ahlak anlamında da ne kadar farklı bir eğitim verdiğini siz değerli öğrencilerimiz bulunduğunuz her ortamda gösteriyorsunuz” dedi.

 

“FAYDALARINI GÖRECEKSİNİZ”

 

Okullarında kulüplerini çok önemsediklerini kaydeden Kürklü “ Okul olarak her öğrencimizde bir cevher ve yetenek olduğunu biliyoruz. O cevheri ve yetenekleri ise kulüpler ile birlikte çıkartmak istiyoruz. İnsanların her zaman için bir uğraş alanın ve hobisinin olması gerekiyor. İleride hayatta daha başarılı olabilmesi için. Bugün gazetecilik, tiyatro, tarım, kodlama gibi kulüplerde gençlerimiz faydalarını lisede üniversitede ve daha önemlisi iş hayatınızda çok faydalarını göreceksiniz.Yarın bu solanlarda belki Türkiye’nin sayılı gazetecileri ve tiyatro oyuncuları sizler sayesinde olacaktır.Bu anlamda biz sizlerin en iyi şekilde eğitim alması için elimizden gelen tüm gayret ve çabayı göstermekteyiz” dedi.

 

ÜÇ GÜN DEVAM EDECEK

 

Kürklü’nün konuşmasının ardından kulüp öğrencilerin hazırladıkları tiyatro gösterileri büyük beğeni ile izlenirken, ortaokul ve lise öğrencilerin performansı ile usta oyunculara taş çıkarttı. Tiyatro oyunlarının ardından kulüp şenliklerinde kodlama kulübü öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları çalışmalar slayt eşliğinde sergiledi. Okul yetkileri sosyal kulüp şenliklerinin üç gün devam edeceğini kaydetti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10