Dünya Çiftçiler Günü'nü kutladılar

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla Süleymanpaşa, Çorlu ve Malkara'da  çelenk sunma töreni düzenlendi.

Süleymanpaşa 14.05.2019 16:53:00 0
Dünya Çiftçiler Günü

KATILIM YOĞUN OLDU

 

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla Süleymanpaşa ile Çorlu’da çelenk sunma töreni düzenlendi.  Çelenk sunma törenlerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra STK ve siyasi parti temsilcileri, Tekirdağ genelinde faaliyet gösteren çiftçi dernekleri ve vatandaşlar da yer aldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan çelenk sunma töreni, yapılan konuşmaların ardından STK'lar tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile son buldu.

 

“BEREKETLİ BİR YIL DİLİYORUM”

 

Tören sonunda açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Emek ve alın teriyle çalışarak ekmeğini topraktan çıkaran çiftçilerimizin, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutluyor, bereketli ve bol kazançlı bir yıl diliyorum." dedi.

 

MALAKARA’DA DA KUTLANDI

 

Malkara’da da  14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla  Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene Malkara İlçe Kaymakamı Erkan Karahan, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları Ersin Kaçar, Mustafa Özer, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, STK Başkanları ve Temsilcileri, Dernek Başkanları, muhtarlar, basın mensupları ve çiftçiler katıldı.

 

 

GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ BELİRTEN KONUŞMAYI YAPTI

 

Malkara Ziraat Odası, 269 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, 209 Sayılı Malkara Tarım Kredi Kooperatifi ile Malkara Önder Çiftçi Danışmanlık Derneği'nin Atatürk Anıtına çelenk sunumları, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, Malkara Ziraat Odası Meclis Başkanı Teoman Kesebir'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.

 

“HEDİYE TAKDİMİNDE BULUNDU”

 

Çelenk törenin ardından Malkara Ziraat Odası'nda Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gündüz'ün ve tüm çiftçilerin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutlayıp hediye takdiminde bulundu.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10