İşbirliği protokolü imzalandı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı ile Tekirdağ Bilim ve Sanat Merkezi arasında, ilk ve orta öğretim düzeyindeki seçilmiş, özel yetenekli öğrencilere yaparak, yaşayarak

Tekirdağ 15.05.2019 12:46:00 0
İşbirliği protokolü imzalandı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı ile Tekirdağ Bilim ve Sanat Merkezi  (BİLSEM) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

 

İMZALAR ATILDI

 

Rektörlük katında gerçekleşen imza töreninde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı ile BİLSEM Müdürü Ferruh Topuz, protokolü imzalarken, törende NKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvar Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arda Göksu, BİLSEM Müzik Öğretmenleri Melih Patoğlu, Savaş Bölücü ve protokolün hayata geçmesinde öncü olan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin’in eşi Selda Şahin ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı’nın eşi Hatice Çakıcı da yer aldı.

 

“ÖZEL YETENEKLİ ÖĞRENCİLERE TEMEL YAŞAM BECERİLERİNİN KAZANDIRILMASI AMAÇLANIYOR”

 

İmzalanan protokolle NKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı ve BİLSEM işbirliği neticesinde ilk ve orta öğretim düzeyindeki seçilmiş, özel yetenekli öğrencilere yaparak, yaşayarak ve eğlenerek bilimsel, sanatsal ve eleştirel düşünme, yaratıcı olma, yargılama, sorgulama ve sorun çözme gibi temel yaşam becerilerinin kazandırılmasının amaçlandığı belirtildi. Ayrıca protokolün Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Bilim Sanat Merkezi ile ilgili işbirliği faaliyetlerini ve bu işbirliğine ilişkin esasları kapsadığı ifade edildi.

 

Haber: Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10