Husunlu Mahallesi Gönül Sofrası'nda buluştu

Süleymanpaşa Belediyesinin her akşam ayrı bir mahallede kurduğu gönül sofrası önceki akşam Husunlu Mahallesi sakinlerini aynı sofrada buluşturdu.

Süleymanpaşa 16.05.2019 15:35:00 0
Husunlu Mahallesi Gönül Sofrası

“BİZLERE FAZLASIYLA SAHİP ÇIKTINIZ”

 

Ankara’da bulunan Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in katılmadığı programa Süleymanpaşa Belediye Başkanvekili Sabri Çınar ile Husunlu Mahallesi sakinleri katıldı. Programda konuşan Başkanvekili Çınar” Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Cüneyt Yüksel’in şehrimiz için acilen Ankara’da bir toplantıya katılması gerektiği için bu akşam sizlerle beraber olamadı. İftar programını yaparken özellikle Husunlu Mahallesi’nde iftar olmasını başkanımız bizzat istedi. Geçtiğimiz yıllarda da burada iftar olmamış. Husunlu Mahallesi bizlere fazlasıyla sahip çıktı. Biz de Husunlu Mahallemizdeki dostlarımızı, vatandaşlarımızı unutmayalım orada güzel bir iftar geçirelim dedik. Ona nasip olmadı ancak sizlere selamlarını söyleyip, en kısa zamanda Husunlu’ya gelip sizlerle görüşeceğini iletmemi istedi” dedi.

 

 

“GÖNÜL SOFRALARINA SAHİP ÇIKIYOR”

 

Süleymanpaşa Belediyesi olarak Ramazan ayı boyunca her gün ayrı bir mahallede iftar organizasyonu yaptıklarını kaydeden Çınar “ Ramazanın sonuna geldiğimizde de yaklaşık 50 bin vatandaşımızı Gönül Sofrası’nda buluşturmuş olacağız. Kadir Gecesi’nde de sahilimizde 8 bin kişilik iftar düşünüyoruz. Tekirdağ’ın önde gelen iş adamları iftarlarımızı finanse ederek vatandaşlarımız ise oruçlarını bizlerle birlikte açarak Gönül sofralarına sahip çıkıyor. Her mahallede geçmiş yıllarda verilen iftarlara göre neredeyse yüzde 40lık bir fazla katılım oldu. Bu da bizim bereketimiz. Rabbimize şükürler olsun ki güzel bir ramazan geçiriyoruz. İnşallah bütün ramazanlarımız böyle olur” diye konuştu. İftar programına katılanlara Osmanlı macunu, pamuk şekeri ve şerbet ikramı yapıldı.

 

Haber/SEVİM BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10