Çetin: Yeşil alanları çoğaltıyoruz

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen projeler kapsamında park yapım çalışmalarının yapılacağı alanları yeri

Kapaklı 16.05.2019 17:35:00 0
Çetin: Yeşil alanları çoğaltıyoruz

Bahçelievler Mahallesi Özdinç Sokak ve Cumhuriyet Mahallesi Damla Sokak’ta yapılması planlanan park alanlarını incelemede bulunan Başkan Çetin “İlçemizde yeşil alanları çoğaltıyoruz. Vatandaşlarımıza ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yeni sosyal alanlar açıyoruz. Cumhuriyet Mahallemizde Damla sokak , Şehit Er Kasım Sokak ve Gökdağ  Sokak da bulunan 3 adet park alanımız ,  Bahçelievler Mahallemizde ise  Şahinbey Sokak ile Saimneyli Sokak arasında bulunan park alanlarımıza projelerimizi hazırladık. İçerisinde Çocuk oyun parkı , spor alanı ve oturma alanlarının bulunduğu ve vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte boş vakitlerini değerlendirebileceği yeni sosyal alanları kentimize kazandırıyoruz” diye konuştu.

 

"TÜM OYUN GRUPLARINI ELDEN GEÇİRİYORUZ"

 

Çocuklara güven içerisinde, rahat zaman geçirebilecek alanlar yapmak için çalışmalara başladıklarını ifade eden Çetin, “İlçemizde çocuklarımızın oyun alanı olarak düzenlenen  parklarımızdaki tüm oyun grupları elden geçiriyor bakım ve onarımlarını yapıyoruz, çocuklarımız içinde  kentimizde yeni parklarda oluşturmaya devam edeceğiz. Mahalle ve sokaklarımızda değerlendirilebilecek her yeri çocuklarımız için oyun parkı, vatandaşlarımız içinde hoş vakit geçirerek sosyal yaşamlarını sürdürebilecekleri yerler haline getireceğiz” dedi.

 

Haber/Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10