Mahalle iftarları İstasyon'da devam etti

Çerkezköy Belediyesi tarafından 'Sofralar Kuruluyor, Gönüller Bir Oluyor' sloganı ile hayırseverlerin katkılarıyla düzenlenen mahalle iftarlarının ikincisi bugün İstasyon Mahallesinde gerçekleş

Çerkezköy 17.05.2019 14:31:00 0
Mahalle iftarları İstasyon

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Bony Çorap firmasının katkıları ile düzenlenen ikinci iftar programında binlerce vatandaş aynı sofrada buluştu.

 

 

“HEP BİRLİKTE AÇTIK”

 

İstasyon mahallesinde bulunan İstasyon camii ve çevresinde kurulan iftar sofrasında mahalleli ile bir araya gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Her düzenlediğimiz ve artık geleneksel hale getirdiğimiz mahalle iftarlarımıza bu yıl önceki gün Fevzipaşa Mahallesi ile başladık. Bugün ise ikinci mahalle iftarımızı İstasyon Mahallemizde kurarak, burada ikamet eden hemşerimiz ile aynı sofra etrafında buluşarak, oruçlarımızı açtık, sohbetlerimizi yaptık” dedi.  

 

VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

 

18 Mayıs Cumartesi günü mahalle iftarlarının Yıldırım Beyazıt Mahallesi ile devam edeceğini kaydeden Akay “ Cumartesi günü Yıldırım Beyazıt Mahallesinde bulunan Bahçeli Camii çevresinde kurulacak mahalle iftarımıza tüm Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakinleri davetlidir” dedi. Mahalle iftarlarının 18 Mayıs Cumartesi günü Yıldırım Beyazıt Mahallesi Bahçeli Camii çevresinde, 20 Mayıs Pazartesi günü Veliköy Mahallesinde bulunan Veliköy Düğün Salonu bahçesi ve çevresinde kurulacak iftar sofrası ile devam edeceğini belirten Başkan Akay  “20 Mayıs Pazartesi günü Veliköy Mahallesi’nde oturan hemşerilerimiz ile Belediye Düğün Salonu çevresinde kurulacak olan iftar soframızda, 22 Mayıs Çarşamba günü Cumhuriyet Mahallemizde oturan hemşerilerim ile Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda, 23 Mayıs Perşembe günü Fatih Mahallesi’nde oturan hemşerilerim ile Çerkezköy Adliyesi Otopark Alanı’nda kurulacak olan iftar sofralarımızda buluşacağız. 24 Mayıs Cuma günü Bağlık Mahallemizde Muhtarlık binası çevresinde iftar soframızı kuracağız.  Bağlık Mahallemizdeki iftarın ardından 25 Mayıs Cumartesi günü Kızılpınar Mahallemizde 125. Yıl İlkokulu çevresi ve Kapalı Pazar Yerinde iftar soframız kurulacak. 26 Mayıs Pazar günü Gazi Osman Paşa Mahallemizde Makasçı Sokak ve Fatih Caddesi’nde; 27 Mayıs Pazartesi günü de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde Özcan Sokak ve Canbazlar Sokak’ta kuracağımız iftar sofralarımız ile mahalle iftarlarını tamamlayacağız. Çerkezköy’de on mahallede kurulacak olan iftar sofralarımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10