THK 14 bin 725 zarf dağıttı

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, 2019 yılı fitre ve zekat bağışlarını kabul ettiklerini söyledi.Zümbül, Çerkezköy ve Kapaklı'da 14 bin 725 adet fitre ve zekat z

Çerkezköy 17.05.2019 17:52:00 0
THK 14 bin 725 zarf dağıttı

THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül “ Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerimizde İlkokul,ortaokul ve Lise olmak üzere toplam 38 okul ile yine iki ilçemizde toplam 24 muhtarlıklarımız olmak üzere toplamda 14 bin 725 adet fitre ve zekat zarfı dağıttık. Bu yıl Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve muhtarlarımızı desteği ile daha fazla talep geldik. Geçen yıla göre yüzde 30 oranında artık olması bizleri de ayrı mutlu etti. THK Çerkezköy Şubesinden fitre ve zekat zarfı almak isteyenler belediye binasının dördüncü katına gelebilirler” dedi.

 

MUHTARLARIMIZIN HASSAS ÇALIŞMASI BİZLERE GÜÇ VERİYOR

 

Zümbül, “Her Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda muhtarlarımız fitre ve zekat zarfı konusunda bizlere büyük yardımda bulundular. Onların hassas çalışması bizlere güç veriyor. Ayrıca bu yıl Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizin de büyük bir destek vermeleri ise bizleri çok daha mutlu etti” ifadelerini kullandı. 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Halkın muhtarlara ulaşıp fitre zarflarına gerekli ilgiyi göstermelerini de istediklerini kaydeden Zümbül “ Önceki yıllarda bu çalışma paydaş kurumlarla yapılıyordu. Artık onlar yok ve son üç yıldır zarflardan çıkan gelir yüzde yüz Türk Hava Kurumu’na kalıyor. Bizlere desteklerini esirgemeyen, muhtarlarımıza, eğitim camiamıza, halkımıza, öğrenci kardeşlerimize ve velileri olmak üzere herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Tüm Müslüman aleminin de Mübarek Ramazan ayını kutluyorum" diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10