Güzel: Başarı çıtamızı daha yükseğe çıkaracağız

Tekirdağ İsmet İnönü Spor Salonunda gerçekleştirilen Taekwondo Minikler Tekirdağ İl seçmelerinde bayanlar kategorisinde Güzel Spor Kulübü sporcuları Beyzanur Pehlivan 40 kilogramda ikinci, Erkekler kategorisinde i

19.05.2019 13:54:00 0
Güzel: Başarı çıtamızı daha yükseğe çıkaracağız

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü sporcuları Tekirdağ’da gerçekleştirilen Taekwondo Minikler İl seçmelerinde başarılı oldu.

DÖRT MADALYA KAZANDI

Tekirdağ’da hafta sonunda gerçekleştirilen Teakwondo Minikler Tekirdağ İl seçmelerine katılan Güzel Spor Kulübü sporcuları bir birincilik, iki ikincilik ve bir de üçüncülük elde etti. Sporculardan Beyzanur Pehlivan 40 kilogramda ikinci, Erkekler kategorisinde ise Muhammet Buğra Akbabaöz 57 kilogramda birinci, Emirhan Yavaş 45 kilogramda ikinci ve İsmail Enes Gezer ise 33 kilogramda üçüncü oldu.

BÜYÜK CİDDİYET VE DİSİPLİNDE GEÇER

Derece elde eden sporcularını kutlayan Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel “ Kulüpte her antrenman, yarın Türkiye Şampiyonası varmış gibi, büyük bir ciddiyet ve disiplinle geçer. Bu duruma, tüm öğrencilerim ve velilerim şahittir. Bu seçmelerde başarılı olan öğrencilerimi tebrik ederim, ama, başarı çıtamızı daha yükseklere taşıma hedefimiz her zaman daimidir. Başarılı olamayan öğrencilerim içinse, durum değerlendirmesi yaparak, ileride gerçekleşecek müsabakalarda başarılı olmaları için çalışacağız” dedi.

KAPIMIZ HER VELİYE AÇIKTIR

Üç ay içinde Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonasının düzenleneceğini kaydeden Güzel “ Bu

organizasyonda, ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için, elimizden gelen her türlü gayreti göstererek, büyük başarılarla döneceğimize inancımız tamdır.Çocuklarımızın özgüveninin gelişmesi, kötü alışkanlıklar edinmemesi, arkadaşlarını iyi seçebilme becerisi edinebilmesi, hayatında bir disipline ve sağlıklı bir bedene sahip olabilmesi için, tüm velileri, çocuklarını taekwondo sporuna yönlendirmelerini şiddetle tavsiye ediyorum. İsteyen her türlü veliye kulübümüzün kapısı her zaman açıktır” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10