Genç Fenerbahçeliler geleneksel iftarda buluştu

Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler Derneği'nin bu yıl 9.Geleneksel İftar Programı önceki akşam gerçekleştirildi. Taraftarların ilgi gösterdiği geleneksel iftar programında konuşan Çerkezköy Gen

20.05.2019 16:30:00 0
Genç Fenerbahçeliler geleneksel iftarda buluştu

Çerkezköy Atatürk Caddesi'nde faaliyet göstermekte olan Etbeyi Restaurant'da düzenlenen iftar programına Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler üyeleri ile lise tayfasından 50'ye yakın taraftar  katıldı.

“DESTEĞİMİZİ ESİRGEMEYECEĞİZ”

Düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler Başkanı Burak Kurşun “ Çerkezköylü Genç Fenerbahçeliler olarak iftar yemeğinde toplandık. Öncelikle bu mutlu ve anlamlı günümüzde bizi kırmayıp davetimize geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bizi birleştiren ve bu sancağın ateşini yakan rahmetli Sefa ağabeyimizin de mekanı cennet olsun. Bizlerde bu sancağı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Gerek böyle iftar organizasyonlarında gerek sosyal sorumluluk projelerinde, gerekse Kadıköy’e ve deplasmanlara giderek Fenerbahçemizin olduğu her branşta Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler olarak desteğimizi esirgemeyeceğiz” dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10