Yenice mahallesi gönül sofrasında buluştu

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi'nin her akşam ayrı bir mahallede düzenlediği ve Gönül Sofrası adını verdiği mahalle iftarları programına Dağ Yenice Mahallesi ile devam edildi.

Tekirdağ 21.05.2019 15:24:00 0
Yenice mahallesi gönül sofrasında buluştu

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Uzunlar ve Şenol Karaküçük, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri, Dağ Yenice Mahallesi Muhtarı Serkan Hatay ve mahalle sakinlerinin katıldığı Gönül Sofrası’nda oruçlar hep birlikte dualarla açıldı Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar yaptığı konuşmada “ Bu gece bizlerin bir arada oruçlarını açmasını sağlayan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Cüneyt Yüksel’e ve geceyi finanse eden Hikmet Mutlu’ya çok teşekkür ederim. Allah tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul etsin.” dedi.

“SİZLER GÖREVİNİZİ YAPTINIZ SIRA BİZDE”

Başkan Yüksel’in selamlarını ileten Uzunlar; “Belediye başkanımızın çok selamı var. Bugün buraya bir toplantısı olduğu için katılamadı. Ancak önümüzdeki günlerde sizlerle özellikle görüşmek için gelecek. Sizlere selamlarını söyleyip seçimlerde bizlere sahip çıktığınız için teşekkürlerini iletmemi istedi. Allah sizlere inşallah 5 yıl boyunca hayırlı hizmetler yapmamızı nasip eder. Sizler görevinizi yaptınız sıra bizde.” ifadelerini kullandı.

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10