Yüksel: Ne gerekiyorsa yapacağız

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Zafer Mahallesi'nde kurulan Gönül Sofrası'nda mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Programda konuşan Yüksel " Çok çalışacağı

Süleymanpaşa 22.05.2019 17:34:00 0
Yüksel: Ne gerekiyorsa yapacağız

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Gönül Sofrası adı altında her akşam ayrı bir mahallede düzenlenen iftar organizasyonlarının 16.’sı Zafer Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

 

“HEPSİNDEN ALLAH RAZI OLSUN”

 

İftar programında konuşma gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel “ Yaklaşık 50 bin kişi ile aynı sofrada iftar açmak için uğraş içinde girmiştik. Allah’a hamdolsun, Yüce Yaradan yardım etti. 50 bin hemşehrimiz ile birlikte oruçlarımızı açtık, açıyoruz. Bu akşam iftar soframızda bizlere katkı sağlayan Nail Akdemir ve Bekir Çalışkan ağabeylerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu iftar organizasyonlarını yaparken Süleymanpaşa Belediyesi’nin kasasından herhangi bir kuruş para çıkmıyor. İftar organizasyonlarımız Süleymanpaşa’da yaşayan hayırsever iş adamlarımız tarafından karşılanıyor. Allah hangi niyetlerle bu hayırları yapıyorlarsa hepsinden razı olsun” dedi.

 

“TÜM HEMŞEHRİLERİMİ KİRAZ FESTİVALİ’NE KATILMAYA BEKLİYORUM”

 

Yüksel “ Ramazan ayımızın hemen ardından Ramazan Bayramımız ve sonrasında Kiraz Festivalimiz var. Ayın altısında başlıyor, dokuzu akşamına kadar devam ediyor. 6 Haziran’da Zara konseri ile başlayacağız. Çok başarılı sanatçılar olacak. Çocuklarımız için, gençlerimiz için çok güzel eğlenceler planladık. Ramazandaki birlik ve beraberliğimizi bayramda da festivalde de pekiştirmek istiyoruz. Tüm hemşehrilerimi bu birlik ve beraberlik içinde Kiraz Festivali’ne katılmaya bekliyorum. Zafer mahallemizde bu kardeşlerine sahip çıkan, aynı sofranın etrafında bizimle birlikte oruçlarını açan herkesten Allah razı olsun. Siz bize sahip çıktınız; biz de boynunuzu yere indirmeyeceğiz. Çok çalışacağız. Mahallemizin ve şehrimizin kalkınması ile ilgili ne gerekiyorsa yapacağız. Bu konuda kuşkunuz olmasın” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10