Çerkezköylü Hammallar işsizlikten yakındı

Çerkezköylü hamallar, Ramazan ayı ile  birlikte işlerinin durduğunu ve iş yapamadıklarını ve zor günler  geçirdiklerini söylediler. Hammallar " Yılbaşından bu yana durgun giden işlerimiz rama

Çerkezköy 22.05.2019 17:52:00 0
Çerkezköylü Hammallar işsizlikten yakındı

 Çerkezköylü hamallar ramazan ayı ile birlikte durgun giden işlerinin iyice durduğunu ve tek isteklerinin evlerinin günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecek az da olsa iş yapmak olduğunu  belirtriler.Hammallar,  “Her gün kahve ve pazar önünde iş arıyoruz. İşler bu şekilde devam ederse  evlerimize yiyecek götüremeyeceğiz. Hammaliye işi olan vatandaşlarımız varsa bizlere iş versinler. Bizler her gün Çolakoğu sokaktayız”dediler.

 

 “TEK İSTEĞİMİZ EVİMİZİN İHTİYACINI KARŞILAYACAK İŞ YAPMAK”

 

 Çerkezköylü Hamallar bir süredir doğru dürüst iş yapamadıklarını ve ramazan ayı ile birlikte de işlerinin durduğunu belirttiler. Hammallar, “ Bu yıl başından itibaren bizlerin işleri iyi gitmiyor. Havaların ısınmasıyla birlikte canlanma olur dedik fakat Ramazan ayı ile birlikte durdu. Temennimiz bayrama yakın  işlerimizde bir canlanma olmasıdır. Ramazan boyunca anca bir iki iş çıktı. Aldığımız bu işi günlük  yevmiye ile  nasıl geçinilirse öyle geçiniyoruz. Devamlı iş bulabilsek gerçekten borçlarımız da olmayacaktır. Her gün sabahtan akşama kadar iş bekliyoruz. Tek isteğimiz evimizin ihtiyaçlarını azda olsa karşılayabilecek günlük iş yapmak”dediler.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

   
 

Çerkezköylü

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10