"Baş belaları' seyirciden tam not aldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında "Baş Belaları" adlı komedi tiyatro oyunu Kentpark'ta sanatseverlerle buluştu. Sevilen sanatçılar Yosi Mizrahi, İpek Tanrıyar ve Dost Elve

Çerkezköy 22.05.2019 18:04:00 0

Sevilen sanatçılar Yosi Mizrahi, İpek Tanrıyar ve Dost Elver gibi isimlerin yer aldığı yönetmenliğini İrfan Kangı’nın yaptığı oyun Çerkezköy Belediyesi tarafından Kentpark’ta  ücretsiz olarak sahnelendi. 

 

İKİ PERDELİK OYUN GÜLDÜRDÜ

 

Tiyatro oyununu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram,İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, belediye birim müdürleri, meclis üyeleri, tiyatro severler büyük beğeni ile izlerken, komedi tarzındaki oyunu izleyen vatandaşlar bol bol kahkaha attılar. İrfan Kangı’nın yönetmenliğini yaptığı Baş Belaları isimli iki perdelik tiyatro oyununda Yosi Mizrahi, İpek Tanrıyar ve Dost Elver rol aldı. Oyun, hikâyeyi komik bir şekilde işlerken gerçeklikten uzaklaşmıyor. Doğruluğun hayatta ne kadar önemli olduğu vurgusunu yapıyor. Yalan ve kurgularla başlayan bir plan maalesef hiç kimsenin beklemediği bir finalle sonlanıyor. Tiyatro sonunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından oyuncular Yosi Mizrahi, İpek Tanrıyar ve Dost Elver’e teşekkür edilerek, çiçek takdim edildi.

 

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10